Se tidligere events

 

Business Vordingborg holder hvert år mange arrangementer – lige fra Business Breakfast til temamøder og kurser.

Her finder du en oversigt over tidligere arrangementer med beskrivelser og materiale.

Evetns Business Vordingborg

Kom med til Vordingborg Erhvervsforenings Erhvervspris 2023 prisuddeling
25-01-2024

Erhvervspris 2023 prisuddeling

Vordingborg Erhvervsforening inviterer i samarbejde med Lolland Bank, Møns Bank, Business Vordingborg og Vordingborg Kommune til Erhvervspris 2023 prisuddeling.

Læs mere


16-05-2023

Likviditet: Pas på pengene!

Likviditet er vigtigere end nogensinde. Tag imod en stribe gratis råd fra specialister, der ved, hvad der kan tynge en virksomhed i kritiske tider.

Læs mere


Business Vordingborg Citymanagers fællesmøde
27-03-2023

Citymanagers fællesmøde: Betalingsløsninger

Her er lidt af en verdensnyhed: Vi har forsøgt at samle de tre største udbydere af betalingsløsninger. Derfor vil Citymanager teamet gerne invitere til fællesmøde. Temaet er betalingsløsninger til din virksomhed. Vi har inviteret: Nets – Worldline – Flatpay. Wordline har desværre takket nej, men det betyder ikke at vi ikke får en spændende aften. De vil alle komme med et bud på en betalingsløsning til din virksomhed.

Læs mere


09-02-2023

Vordingborg Kommune's håndværkermøde

Tirsdag den 9. februar inviterer Vordingborg Kommune til det årlige håndværkermøde. Her har alle håndværksvirksomheder i kommunen mulighed for at høre om kommende kommunale byggeopgaver og oplæg om bæredygtighed, klimakrav og arbejdskraft.

Læs mere


Erhvervspris 2022
26-01-2023

Erhvervspris 2022 prisuddeling

Vordingborg Erhvervsforening inviterer i samarbejde med Lolland Bank, Møns Bank, Business Vordingborg og Vordingborg Kommune til Erhvervspris 2022 prisuddeling.

Læs mere


Min Købmand i Mern
15-12-2022

Energitjek hos Min Købmand i Mern

Kom med til et professionelt energitjek af Min Købmand i Mern sammen med en energirådgiver. Du får gode råd og inspiration til hvad du selv kan gøre i din egen butik for at reducere energiforbruget.

Læs mere


Lykke Cykler i Præstø er vært for et Energitjek
06-12-2022

Energitjek hos Lykke Cykler i Præstø

Kom med til et professionelt energitjek af Lykke Cykler i Præstø sammen med en energirådgiver. Du får gode råd og inspiration til hvad du selv kan gøre i din egen butik for at reducere energiforbruget.

Læs mere


Der inviteres til Energitjek hos Slagter Stig i stege
01-12-2022

Energitjek hos Slagter Stig i Stege

Kom med til et professionelt energitjek af Slagter Stig i Stege sammen med en energirådgiver. Du får gode råd og inspiration til hvad du selv kan gøre i din egen butik for at reducere energiforbruget.

Læs mere


Iværksætter Meet Up Beyond Beta
15-11-2022

Beyond Beta: Danmarks største vækst event

Har du en innovativ eller skalerbar idé og er du klar til at tage det næste skridt på din iværksætterrejse? Vil du høre hvordan? Kom og oplev Danmarks største vækstiværksætterindsats, Beyond Beta, der kan hjælpe dig med at føre dine ambitioner og idéer helt til tops.

Læs mere


Spar på energien
12-10-2022

Sådan sparer virksomheden på energien

Sådan sparer virksomheden på energien – og derfor er energipriserne så høje. Business Vordingborg inviterer derfor alle virksomheder og andre interesserede til et aktuelt møde om de udfordringer, som virksomheder står overfor nu.

Læs mere


Anna Rørbæk er sammen med Business Vordingborg vært på et spændende SoMe-kursus
06-10-2022

SoMe-kursus; LinkedIn er det nye sort

På dette kursus lærer du, hvordan du bruger LinkedIn med effekt. Vi bygger din konto og din profil, du lærer storytelling-teknikker, og vi finder sammen ind til din tone-of-voice, der matcher forretningsstrategien. Vi ser også på jeres corporate konti, analyserer de gode eksempler – og undervejs skriver vi LinkedIn-opslag, som kan bruges direkte til at opbygge stærke relationer for din forretning.

Læs mere


Femern konference 2022
29-09-2022

Femern Link Conference 2022

Den internationale erhvervs konference Fehmarn Link Business Conference 22 (FLBC), som afvikles torsdag 29. september 2022 i Rødbyhavn hallen, henvender sig til organisationer og virksomheder med interesse i deltagelse i anlæggelsen af Femern Bælt-forbindelsen samt effekterne heraf. Konferencen byder på indlæg fra Bygherren Femern A/S samt fra de to udførende konsortier Femern Link Contractors og Fehmarn Belt Contractors.

Læs mere


Mand bruger skruemaskine
21-09-2022

Bliv klar til byggebranchens nye virkelighed

Er du tømrer, murer eller anden fagentreprenør og usikker på de kommende krav i bygningsreglementet? WE BUILD DENMARK arrangerer sammen med Ressource City og Zealand konferencen ”Bliv klar til 2023”.

Læs mere


SoMe-kursus med Katrine Venke
15-09-2022

SoMe-kursus; Udnyt potentialet i Facebook og Instagram

Business Vordingborg tilbyder i samarbejde med Katrine Venke (brand og mindsetmentor) et SoMe-kursus, hvor du vil lære hvordan, at du identificerer brand-DNA/Kernen i din forretning, den røde tråd, hvem dine kunder er, og hvilke signaler din tilstedeværelse på sociale medier sender. Ydermere vil du få råd til hvordan du sikrer visuelt blikfang på dine profiler og deler indhold, der konverterer dine følgere til betalende kunder.

Læs mere


Cybersikkerhed
14-09-2022

Sådan styrker du virksomhedens cybersikkerhed

Business Vordingborg arrangerer i samarbejde med Møns Bank og Købstædernes Forsikring et højaktuelt eftermiddagsmøde for virksomheder i Vordingborg kommune, hvor der sættes fokus på de cybertrusler alle virksomheder uanset størrelse kan bliver udsat for.

Læs mere


Klimaregnskab
13-09-2022

Sådan får du et klimaregnskab

Business Vordingborg har i samarbejde med Erhvervshus Sjælland et godt tilbud til virksomheder, der gerne vil mere end bare tale om klimatiltag i festtalerne og gå fra ambition til handling. Det sker med fire grønne workshops.

Læs mere


Mangel på arbejdskraft
26-08-2022

Møde om mangel på arbejdskraft

Erhvervshus Sjælland inviterer til møde om mangel på arbejdskraft. På mødet er der fokus på væsentlige og aktuelle udfordringer med tiltrækning af herboende og udenlandsk arbejdskraft, fastholdelse af medarbejdere og organisering af din virksomheds talentpulje

Læs mere


14-06-2022

Sådan bliver din virksomhed grøn

Business Vordingborg tilbyder et workshopforløb i samarbejde med Erhvervshus Sjælland, der skal hjælpe virksomheder med at gå fra grøn ambition til handling med tre workshops. Forløbet starter den 14. juni i DGI Huset i Vordingborg.

Læs mere


Udenrigsminister Jeppe Kofod
30-05-2022

Mød Udenrigsminister Jeppe Kofod

Business Vordingborg og Vordingborg Erhvervsforening inviterer til debatmøde med udenrigsminister Jeppe Kofod. Debatmødet foregår på Insatech i Bårse.

Læs mere


Brint i tanken
16-03-2022

Brint i tanken – grøn omstilling af transport

Vordingborg Erhverv inviterer til informations- og netværksmøde om brint som bud på fremtidens grønne brændstof. På mødet vil der være oplæg fra en række af markedets frontløbere inden for brugen af brint, heriblandt leverandører, projektledere, bilproducenter og offentlige myndigheder.

Læs mere


11-05-2021

Webinar om nye muligheder langs Femern-korridoren

Kom på forkant med udviklingen af Femern-korridoren, så du griber de muligheder, der leder til vækst for din virksomhed.

Læs mere


22-03-2021

Online fyraftensmøde: Forbered jer på at bygge bæredygtigt

Bliv klar til at bygge bæredygtigt! Deltag i gratis webinar om den frivillige bæredygtighedsklasse, hvor du blandt andet får indsigt i, hvad klassen indebærer og fremtidige krav.

Læs mere


19-11-2020

Erhvervsprisen 2020

Torsdag den 19. november 2020 uddeler Vordingborg Erhvervsforening – i samarbejde med Vordingborg Kommune, Lollands Bank, Møns Bank og Vordingborg Erhverv A/S – dette års erhvervspriser. OBS! Dommerkomiteen har besluttet at ændre konceptet for årets uddeling af Erhvervsprisen.

Læs mere


28-10-2020

Fyraftensmøde om VE-certificering - udskudt

Bliv specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen til at varetage nyt arbejde inden for bæredygtig energi. Vi fortæller dig om VE-certificering og nye tilskudsmuligheder.

Læs mere


28-09-2020

Informationsmøde om mulighederne indenfor offshore-branchen

Ønsker din virksomhed at levere til de mange investeringer i bæredygtig energi? Så er det nu, du skal opgradere kompetencerne i virksomheden! Vordingborg Erhverv tilbyder lokale virksomheder et tilskud til træning og opkvalificering gennem Interreg-projektet Right Skills for the Right Future.

Læs mere


16-09-2020

Første møde for Eksportnetværk

Kom med til det første møde for et nyt eksportnetværk! Her kan du møde repræsentanter fra Udenrigsministeriet, Erhvervshus Sjælland og Vordingborg Erhverv, som vil fortælle om lokale virksomheders eksportmuligheder.

Læs mere


27-08-2020

Fyraftensmøde om byggeansøgninger

Vordingborg Kommune og vores nære samarbejdspartner Vordingborg Erhvervsforening inviterer erhvervsdrivende til et fyraftensarrangement den 27. august 2020 kl. 16-18. Her vil vi drøfte og gennemgå den digitale byggeansøgnings verden step by step.

Læs mere


27-08-2020

Business Breakfast: Fremtidens infrastruktur og eksportmuligheder

Deltag til næste Business Breakfast, hvor vi sætter fokus på internationalisering og eksportmulighederne til Tyskland med Femern Belt Development!

Læs mere


18-06-2020

Borgermøde på Klintholm Havn: Udviklingsplanen

Deltag offentlig borgermøde på Klintholm Havn og få et indblik i udviklingsplanerne. Her får du også mulighed for at dele dine ideer med arbejdsgruppen.

Læs mere


Medarbejderfoto af Susanne Kruse Sørensen
18-06-2020

Ny og spændende fremtid for det lokale erhverv, Vordingborg Erhverv og erhvervsdirektør

Kom med til reception hos Vordingborg Erhverv, hvor vi ønsker direktør Susanne Kruse Sørensen tillykke med den nye spændende mulighed som lufthavnschef hos Esbjerg Lufthavn

Læs mere


09-06-2020

Generalforsamling

Tirsdag den 9. juni 2020 afholder Vordingborg Erhvervsforening ordinær generalforsamling og ekstraordinær generalforsamling hos Vordingborg Erhverv fra kl. 17:00. spisning kl. 17.30

Læs mere


29-05-2020

Webinar: GDPR for SMV’er

Kom med til gratis webinar om GDPR for SMV’er fredag den 29. maj 2020 kl. 10

Læs mere


05-03-2020

Facebook for håndværksvirksomheder

Vordingborg Erhverv inviterer til workshop om, hvordan Facebook fungerer og hvordan man rent praktisk griber det an. Det teoretiske indhold krydres med praktiske og relevante eksempler og suppleres i høj grad af ”hands-on” opgaver, så I selv får en føling med, hvordan det praktisk gribes an.

Læs mere


05-03-2020

Erhvervskonference 2020

Vordingborg Kommune og vores nære samarbejdspartner Vordingborg Erhvervsforening inviterer erhvervsdrivende til et fyraftensarrangement den 17. marts 2020 kl. 16-18. Her vil vi drøfte og gennemgå den digitale byggeansøgnings verden step by step.

Læs mere


04-03-2020

Iværksætteri i praksis

Styrk din iværksætterdrøm nu! Gennem 11 aftener kommer vi omkring de konkrete værktøjer, de hårde facts og de blødere overvejelser, som støtter op om din fremtid som iværksætter og om udviklingen af din virksomhed.

Læs mere


20-02-2020

Business Breakfast

Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhverv inviterer til Business Breakfast for at skabe et tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv.

Læs mere


23-09-2020 - 25-09-2020

RaketVækst: Offshore Hub

Vil du gerne have strømlinet og klargjort din forretning til nye store projekter som Kriegers Flak? Få raketfart på din virksomhed med konkrete handlingsplaner, målsætninger, en skærpet salgsproces og nye kunder!

Læs mere


18-08-2020 - 01-12-2020

Iværksætteri i praksis

Styrk din iværksætterdrøm nu med et professionelt forløb, hvor du får støtte, sparring og vejledning til at drive og udvikle din virksomhed.

Læs mere


18-03-2020 - 20.03.2020

RaketVækst

Vil du gerne have strømlinet og klargjort din forretning til nye store projekter som Kriegers Flak?

Læs mere


Workshop om erhvervsmasterplan

Erhvervsfolk i arbejdstøjet



Læs mere

Erhvervsudviklingschef med ansvar (Business Vordingborg) for Klintholm Havn Thorsten Gregersen

Kontakt Business Vordingborg

Hvis du har spørgsmål om eller forslag til events kan du kontakte en medarbejder på:

T: +45 55 34 03 93
E: info@businessvordingborg.dk