Sparring til

virksomheder

 

Business Vordingborg står altid klar til at hjælpe virksomheder på rette vej, så de kan få professionel erhvervsvejledning og service, samt til virksomheder der er interesseret i at flytte til kommunen og etablere virksomhed.

Sparring er gratis – det koster kun din egen tid.

Omsætning

Vækst-, finansierings- og eksportmuligheder

Du kan få gratis sparring om din virksomheds muligheder for vækst, finansiering og eksport. Sammen skaber vi et overblik over virksomhedens nuværende situation og finder mulige løsningsmodeller. Vi kan også henvise dig til professionelle konsulenter inden for specifikke områder for yderligere hjælp.

Information om erhvervsgrunde og lejemål

I Vordingborg Kommune  finder du mange gode erhvervsgrunde tæt på motorvejen og velegnede lejemål til at drive virksomhed fra. Eksempelvis er vi involveret i etableringen af et helt nyt erhvervsområde – Business Park Vordingborg. Med en beliggenhed tæt på motorvej E47 og afkørsel 41 bliver området et knudepunkt for erhvervsudviklingen i de kommende år. Priserne på grundene hører til blandt de laveste på Sjælland, og dækningsafgiften er på nul.

Omsætning

Vejledning om etablering af virksomhed

Hvis du overvejer at etablere eller flytte din virksomhed til Vordingborg kommune, kan du få nyttige informationer og gratis sparring hos os. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med at finde den rette erhvervsgrund og sparre med dig om din virksomheds vækstpotentiale, finansiering og eksportmuligheder.

Temamøder, foredrag og kurser

Vi arrangerer og afholder løbende temamøder, foredrag og kurser om aktuelle og relevante emner. På den måde holder du dig opdateret med, hvad der sker inden for dit erhvervsområde.  Du vil få input til, hvordan du kan udvikle din egen virksomhed, og lære om de nyeste tendenser inden for fx markedsføring og lovgivning.

 

Kontakt Business Vordingborg

Vi står klar med sparring og hjælp til nuværende og kommende virksomheder i Vordingborg Kommune.

T: +45 55 34 03 93
E: info@businessvordingborg.dk