fbpx

Etabler din nye virksomhed i Vordingborg kommune

Virksomhed

Der er mange gode grunde til at etablere eller flytte din virksomhed til Vordingborg kommune. Med milliarder i anlægsinvesteringer, optimal beliggenhed, attraktive erhvervsgrunde og højt serviceniveau kan vi tilbyde din virksomhed gode erhvervsvilkår. Vi hjælper både store og små virksomheder inden for alle brancher med at opnå vækst og udvikling.

Med en beliggenhed nær jernbanen og motorvej E47 er der blot få timers kørsel til både København og Berlin. Det medfører fleksibel transport af varer til og fra din virksomhed, og det er let for både dig selv og dine kunder at komme frem og tilbage til møder. Infrastrukturen fra Vordingborg skaber et optimeret transportflow, som effektiviserer din virksomheds aktiviteter. Dertil sørger de gode motorvejs- og togforbindelser for at gøre det nemt for dine medarbejdere at komme på arbejde.

Erhvervsliv

5 gode grunde til at flytte til Vordingborg

 

   Central placeret tæt på havn, motorvej og Femern tunnel

   Attraktive erhvervsgrunde med lave omkostninger

   Professionel service fra Business Vordingborg

   Beliggenhed i erhvervsvenlig kommune

   Optimale erhvervsvilkår og rammer for erhvervsdrivende

Central beliggenhed og god infrastruktur

Vordingborg ligger midt i det hele og din virksomhed kan med en beliggenhed nær jernbanen og motorvej E47 opnå store fordele.

Der er blot få timers kørsel til både København og Berlin. Det betyder fleksibel transport af varer til og fra din virksomhed, og det er let for både dig selv og dine kunder at komme frem og tilbage til møder.

Infrastrukturen i Vordingborg kommune gør det mere effektivt at drive virksomhed med et optimal logitisk, der effektiviserer din virksomheds aktiviteter. Samtidigt sørger de gode motorvejs- og togforbindelser for at gøre det nemt for dine medarbejdere at komme hurtigt og nemt på arbejde.

Motorvejskort

Tæt på Europa via Femern Tunnel

Den kommende Femern Bælt-tunnel gør det nemt og hurtigt for din virksomhed at eksportere og indgå i internationalt samarbejde. Med direkte forbindelse til Tyskland og det øvrige Europa får du kortere rejsetid til kunder og leverandører.

Storstrømsbro Byggeri 2022

Store anlægsinvesteringer

En ny Storstrømsbro, Femern Bælt-forbindelse samt en udbygningen af jernbanen mellem Ringsted og Femern har givet et stort udviklings- og vækstpotentiale for kommunens erhvervsliv. Dels på grund af de mange opgaver, som selve anlægsarbejdet medfører og dels på grund af de muligheder, investeringerne medfører.

Det kan være i form af øget turisme samt nem adgang til et nyt og stort marked i Tyskland og i Øresundsregionen.

Læs  mere om Storstrømsbroen og Femern Bælt-tunnelen

Attraktive erhvervsgrunde

Vordingborg Kommune har attraktive erhvervsgrunde, der er placeret nær motorvej E47 i Business Park Vordingborg – lige ved afkørsel 41.

Det gør det nemt og hurtigt at transportere varer til både København, Berlin og Hamborg.

Her har du mulighed for at bygge nye faciliteter tilpasset netop din virksomheds behov.

Kontakt os for at høre mere på telefon +45 55 34 03 93

Business Park Vordingborg

Rådgivning

Professionelt og højt serviceniveau

Business Vordingborg tilbyder professionel sparring og vejledning om etablering, drift og udvikling af din virksomhed.

Vi er samlingspunkt for viden om alt med relevans for erhvervslivet, og hos os kan du blive informeret om blandt andet udbud, erhvervsstruktur og erhvervsgrunde.

Business Vordingborg samarbejder også med Vordingborg Kommune om at yde vores virksomheder en hurtig sagsbehandling med skræddersyede løsninger.

Lavt omkostningsniveau

Det er billigt at drive virksomhed i Vordingborg kommune:

Lave priser på erhvervsgrunde

En dækningsafgift på nul

Rimelig skattesats

Dette sænker omkostningerne betydeligt i forhold til andre kommuner.

Bolette Christensen Business Vordingborg

 

Kontakt os

 

Vil du høre mere om din muligheder for at flytte din virksomhed til Vordingborg Kommune? Vi er klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rette erhvervsgrund til din virksomheds behov – kontakt direktør Bolette Christensen.

T: +45 40 64 89 23
E: bc@vordingborgerhverv.dk