Iværksætter i Vordingborg kommune

Iværksætter og startup

Vil du gerne være iværksætter i Vordingborg Kommune og har du en god ide til egen virksomhed – men kan være i tvivl om hvorvidt ideen kan bære og/eller hvordan man bedst kommer i gang med livet som selvstændig.

I denne fase kan Business Vordingborg hjælpe dig med at konkretisere din idé, strukturere dine mål, vurdere potentialet og hvad det vil kræve. Med andre ord hjælpe dig til afklaring. Alt sammen for at øge dine chancer for at lykkes, for overlevelse og succes.

Er du så småt i gang – og har du måske cvr nummer – men stadig din primære indtægt fra andet sted. Du har formentlig gjort dig mange overvejelser, har undersøgt en hel masse og ved egentlig godt hvad du gerne vil, men har brug for sparring til at få prioriteret, måske vælge noget fra og få taget nogen beslutninger.

Dine indledende overvejelser skal nu materialisere sig i konkrete handlinger, der kan bære dig godt igennem processen fra lønmodtager til selvstændig.

Vi kan hjælpe med:

  • Gratis vejledning om alt fra forretningsplan over finansiering til salg og markedsføring gennem 1-1 sparring
  • At udvikle din forretningsplan og se muligheder for udvikling
  • At strukturere dine planer med virksomheden
  • En gratis spireplads, hvis du endnu ikke arbejder fuldtid med din idé, eller blot gerne vil være i miljøet en gang i mellem.

Uanset dit udgangspunkt kan Business Vordingborg hjælpe dig.

Business Vordingborg hjælper dig på vej til at starte, udvikle og vækste din virksomhed i den rigtige retning og dermed øge chancen for succes.

Business Vordingborgs erfarne konsulenter står klar til at hjælpe dig med at definere og nå dine mål, se nye muligheder, strukturere din hverdag eller finde mulige løsninger på specifikke behov.

Derudover har vi et tæt samarbejde med relevante specialister i lokalområdet, med Erhvervshus Sjælland mv., som sikrer at vi kan hjælpe og vejlede dig 360o rundt om din virksomhed.

Iværksætter i Vordingborg kan få professionel vejledning hos Business Vordingborg

Kontakt Business Vordingborg

Vi er klar med professionel vejledning til nuværende og kommende iværksættere i Vordingborg Kommune.

T: +45 55 34 03 93
E: info@businessvordingborg.dk