Business Breakfast

af | 17. jun 2020 | Vordingborg Erhverv

Spis morgenmad med Borgmesteren

Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhverv inviterer til Business Breakfast for at skabe et tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv. Her kan du møde og sparre med andre virksomheder og repræsentanter fra kommunen i et åbent forum. Og med ”Dialog ved bordene” som fast programpunkt får du mulighed for at dele dine synspunkter direkte med politikere, direktionen og kommunens erhvervsfremmeselskab, Vordingborg Erhverv.

Efter en velkomst af Susanne Sørensen, direktør for Vordingborg Erhverv, vil borgmester Mikael Smed afholde et indlæg om kommunens planer for erhvervslivet i 2020.

Den første Business Breakfast vil blive afholdt torsdag den 20. februar 2020 kl. 8.00. IBKA A/S vil være vært for det første morgenmøde på deres kontor og værksted på Spirevej 2 i Ørslev. Adm. direktør Henrik Lorentsen Bøgeskov vil starte morgenen med en rundvisning, hvor vi får mulighed for at se faciliteterne. Dernæst vil han fortælle mere om IBKA A/S, som leverer deres serviceydelser til hele Danmark og udlandet.

Vi har også inviteret Bent Haumann, Senior Business Development Manager fra Hvide Sande Havn, på besøg. Hvide Sande har ikke altid været præget af det aktivitetsniveau, som ses i dag. Bent Haumann vil dele hans erfaringer om det samarbejde, som muliggjorde Hvide Sandes lokale succes for både erhverv, kommune og borgere.

”Vi oplevede en nedgang i havnens aktiviteter, som påvirkede både erhverv og borgere negativt. Derfor startede vi et samarbejde mellem vores lokale virksomheder og kommunen, og det var netop det samarbejde, der fik vendt situationen til det bedre. I dag har vi udvidet vores samarbejde med endnu flere lokale erhvervsdrivende og turistorganisationer, og det har blandt andet resulteret i flere jobs, større erhvervsudvikling og mere turistattraktivitet. De erfaringer ser jeg frem til at dele til Business Breakfast,” siger Bent Haumann.

Deltagelse er gratis for alle virksomheder i Vordingborg Kommune.

TILMELD DIG HER

Vil du gerne se, hvem du kan møde på Business Breakfast? Se hele tilmeldingslisten her. 

Om Business Breakfast

Kaffe og rundstykker, et åbent forum med andre erhvervsdrivende, rundvisning hos en lokal virksomhed og et spændende oplæg. Det er noget af, det, Business Breakfast kan tilbyde virksomheder i Vordingborg Kommune. Det er Borgmesteren i samarbejde med kommunens erhvervsfremmeselskab, Vordingborg Erhverv, der nu lancerer Business Breakfast for at komme tættere på virksomhederne. Initiativet skal være med til at styrke et samarbejde, som kan skabe mere udvikling i det lokale erhvervsliv.

 

Program
Kl. 08:00 Præsentation og rundvisning
v. Henrik Lorentsen Bøgeskov, adm. direktør
Kl. 08:30 Morgenmad og netværk
Kl. 08:45 Velkomst
v. Susanne Sørensen, direktør for Vordingborg Erhverv
Kl. 08:50 Erhvervslivet i 2020
v. borgmester Mikael Smed, Vordingborg Kommune
Kl. 09:10 Samarbejde om vækst
v. Bent Haumann, Senior Business Developer, Hvide Sande Havn
Kl. 09:40 Dialog ved bordene
Del dine synspunkter – Vi lytter
Kl. 10:00 Afslutning

TILMELD DIG HER

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev