fbpx

Oversigt over events – Business Vordingborg

Evetns Business Vordingborg

Seniormedarbejder
7-09-2022

Sådan får du tilfredse seniorer i virksomheden

Business Vordingborg arrangerer i samarbejde med DI Sydsjælland, Vordingborg Erhvervsforening, FATS-projektet og Handelsstandsforeningerne i Stege, Præstø og Vordingborg en mini-konference i DGI Huset i Vordingborg 7. september 2022, hvor du som deltager kan få viden, indsigt og inspiration om seniorer og arbejdsmarkedet.

Læs mere


Cybersikkerhed
14-09-2022

Sådan styrker du virksomhedens cybersikkerhed

Business Vordingborg arrangerer i samarbejde med Møns Bank og Købstædernes Forsikring et højaktuelt eftermiddagsmøde for virksomheder i Vordingborg kommune, hvor der sættes fokus på de cybertrusler alle virksomheder uanset størrelse kan bliver udsat for.

Læs mere


SoMe-kursus med Katrine Venke
15-09-2022

SoMe-kursus; Udnyt potentialet i Facebook og Instagram

Business Vordingborg tilbyder i samarbejde med Katrine Venke (brand og mindsetmentor) et SoMe-kursus, hvor du vil lære hvordan, at du identificerer brand-DNA/Kernen i din forretning, den røde tråd, hvem dine kunder er, og hvilke signaler din tilstedeværelse på sociale medier sender. Ydermere vil du få råd til hvordan du sikrer visuelt blikfang på dine profiler og deler indhold, der konverterer dine følgere til betalende kunder.

Læs mere


Anna Rørbæk er sammen med Business Vordingborg vært på et spændende SoMe-kursus
06-10-2022

SoMe-kursus; LinkedIn er det nye sort

På dette kursus lærer du, hvordan du bruger LinkedIn med effekt. Vi bygger din konto og din profil, du lærer storytelling-teknikker, og vi finder sammen ind til din tone-of-voice, der matcher forretningsstrategien. Vi ser også på jeres corporate konti, analyserer de gode eksempler – og undervejs skriver vi LinkedIn-opslag, som kan bruges direkte til at opbygge stærke relationer for din forretning.

Læs mere


Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til et arrangement? Eller har du et forslag til et nyt event?

Så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt erhvervskonsulent Trine Alette Panton for at høre mere om Business Vordingborgs events.

T: +45 21 90 09 96
E: tap@businessvordingborg.dk