Iværksætteri i praksis

af | 3. jul 2020 | Vordingborg Erhverv

Styrk din iværksætterdrøm nu!

Gennem 10 aftener kommer vi omkring de konkrete værktøjer, de hårde facts og de blødere overvejelser, som støtter op om din fremtid som iværksætter og om udviklingen af din virksomhed.

Du lærer at udarbejde et resultat og et likviditetsbudget, at udarbejde og vurdere en forretningsplan samt lave et forretningskoncept, der kan skabe fremtidig vækst for din virksomhed. Du får viden om lovgivning, selskabsformer, moms, skatteforhold og finansieringsmuligheder. Du får værdifulde idéer til opbygning af en hjemmeside og til at placere den bedre i søgeresultaterne på diverse søgemaskiner, og du lærer at benytte dig af rådgivere og etablere et værdifuldt netværk.

Du vil møde undervisere med speciale og praktisk erfaring inden for de forskellige temaer, og du kan vælge at samle din erfaring op i en forretningsplan.

Baggrund

Zealand, Næstved Erhverv, Business Faxe og Vordingborg Erhverv udbyder en kursusrække, som giver dig konkrete værktøjer og forbereder dig på et liv som iværksætter. Iværksætteri i Praksis er en del af den kompetencegivende akademiuddannelse på Zealand.

Hvordan kommer det til at foregå i praksis?

→ Omfang: 10 undervisningsgange

→ Tidspunkt: tirsdage kl. 16.30 – 19.30

→ Startdato: 18. august 2020

→ Eksamen: 1. december

→ Sted: Zealand, Femøvej 3, 4700 Næstved

→ Undervisningsform: praksisnær, med udgangspunkt i din virksomhed

→ Kurset svarer til 10 ECTS, og vi tilbyder en udprøvning i form af en mundtlig eksamen baseret på et kort skriftligt oplæg om din virksomhed.

Priser og tilskud

Prisen for kurset er 2.295 kr. Du kan via Omstillingsfonden søge om tilskud på op til 10.000 kr. i 2020 og 2021 – se mere på zealand.dk.

 

Tilmeld dig her

 

Information om akademiuddannelsen

Hvis du vil have mere information om akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion, så kontakt

Pia Jensen, Studievejleder, tlf. 50 76 26 52 / pije@zealand.dk

 

Iværksætteri i Praksis i Næstved udbydes i tæt samarbejde mellem Zealand og følgende erhvervsfremmeforeninger:

Information om kursets indhold

Hvis du vil have mere information om kursets indhold, og hvordan det passer til dig og din virksomhed, så kontakt Henrik Høyer, projektleder hos Vordingborg Erhverv, på:

T: +45 40 15 52 15
E: hh@vordingborgerhverv.dk

 

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev