Driver du virksomhed eller overvejer du at etablere dig her?

Virksomhed i Vordingborg Kommune.

Har du en virksomhed i Vordingborg kommune? Eller overvejer du at flytte din virksomhed hertil? Business Vordingborg tilbyder en lang række af serviceydelser, som du og din virksomhed kan gøre brug af. Vi yder sparring og vejledning til virksomheder i alt fra strategi og ledelse, forretningsudvikling og procesoptimering til regnskab, salg og markedsføring. Din virksomhed er udgangspunktet for vores samarbejde, hvor du får konstruktiv sparring til at finde løsninger, der skaber værdi for din virksomhed.

Mangler din virksomhed en ny grund?

Med Business Park Vordingborg får du mulighed for at etablere, flytte eller udvide din virksomhed på en erhvervsgrund med særdeles god infrastruktur. Tæt på motorvej, havn og jernbane vil du altid være lige i nærheden af dine kunder og samarbejdspartnere.

God infrastruktur og central beliggenhed

Både motorvej, jernbane og erhvervshavn gør det nemt at transportere varer til og fra din virksomhed. Med en beliggenhed nær jernbanen og Sydmotorvejen er der desuden blot få timers kørsel til både København og Berlin.

Omkostninger

Lavt omkostningsniveau

En dækningsafgift på nul og en rimelig skattesats gør det billigt at drive virksomhed i Vordingborg kommune.

Attraktive erhvervsgrunde

Overvejer du at udvide din virksomhed eller etablere den i Vordingborg kommune, er der flere gode grunde at få i et attraktivt område tæt ved motorvejen. Læs mere om Business Park Vordingborg ved afkørsel 41.

Erhvervsservice

Professionelt serviceniveau

Hos Business Vordingborg kan du få gratis sparring og vejledning om etablering, drift og udvikling af din virksomhed. Vi er samlingspunkt for viden om alt med relevans for erhvervslivet, og hos os kan du blive informeret om blandt andet udbud, erhvervsstruktur og erhvervsgrunde.

Store anlægsinvesteringer øger vækstpotentialet

Der er mange store anlægsinvesteringer i gang, der har stor betydning for Vordingborg kommunes erhvervsliv. Blandt andet bygningen af en ny Storstrømsbro og Femern Bælt-tunnellen. Det giver et stort udviklings- og vækstpotentiale på grund af de mange opgaver som anlægsarbejdet medfører og de afledte opgaver, som projektet medfører.

Vejledning om start – drift og udvikling

Deltage i netværk og få nye kontakter inden for din branche, Udvikling af kompetencer via kurser og arrangementer samt finde information om fx udbud, erhvervsgrunde og erhvervssammensætning.

Kontakt Business Vordingborg

Vi er klar med professionel erhvervsvejledning til nuværende og kommende virksomheder i Vordingborg Kommune.

T: +45 55 34 03 93
E: info@businessvordingborg.dk