Ny og spændende fremtid for det lokale erhverv, Vordingborg Erhverv og erhvervsdirektør

af | 17. jun 2020 | Vordingborg Erhverv

En ny mulighed er dukket op på den jydske vestkyst. Efter sommer skal vores erhvervsdirektør Susanne Kruse Sørensen indfri Esbjerg Lufthavns ambitioner som deres nye lufthavnschef. 

”Der er et stort potentiale i at videreudvikle Esbjerg Lufthavn, som vækker min interesse. Og det er blandt andet mit arbejde hos Vordingborg Erhverv A/S, som jeg tager med mig, når jeg begynder et nyt spændende kapitel i min karriere,” siger Susanne. 

Derfor vil det glæde os hos Vordingborg Erhverv at se lokale erhvervsdrivende, iværksættere og ildsjæle samt samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset til en uformel reception, så vi kan ønske Susanne al held og lykke med hendes nye job. 

Medarbejderfoto af Susanne Kruse Sørensen

En spændende fremtid for erhvervsliv i Vordingborg kommune

Der sker rigtig meget for det lokale erhverv i Vordingborg kommune og for Vordingborg Erhverv – og det vil vi gerne vise dig til receptionen. 

”Erhvervet i Vordingborg kommune står stærkere end nogensinde før og står klar til at gribe de mange muligheder, som vil opstå i den nære fremtid.  Fremtiden byder på et utal af fremtidspotentialer for lokale virksomheder, blandt andet effekten af de store anlægsinvesteringer Kriegers Flak, Business Park Vordingborg, Vordingborg Havn, Storstrømsbroen og Femern Bælt-forbindelsen. Og nye EU-projekter vil også understøtte Vordingborg Erhverv i flere erhvervsudviklingsprojekter og i strategien om øget internationalisering. Derfor er jeg også tryg ved at forlade den stærke organisation, hvor vi er nu,” fortæller Susanne. 

Vordingborg Erhvervs vision er at gøre virksomhederne klar til fremtiden – og det gør vi blandt andet ved at drive og skabe erhvervsudviklingen i Vordingborg kommune. Kom med til receptionen, hvor vi vil fortælle dig mere om, hvordan vi gør det!

Receptionen afholdes:
Torsdag den 18. juni kl. 15.00 – 17.00l
Vordingborg Erhverv, Rådhustorvet 4F, 4760 Vordingborg
 

Det er vigtigt for os at passe på jer og os selv. På grund af situation af Covid-19 vil vi derfor gøre rammerne for receptionen så forsvarlige og trygge som mulige. Derfor vil vi gerne vide, hvor mange vi kan byde velkomne til receptionen – både så vi har lækkerier nok, og så vi kan tage de forsvarlige og nødvendige hensyn. 

Tilmeld dig senest tirsdag den 16. juni 2020 kl. 12.00.

Vi glæder os til at se dig!

 

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev