Sådan styrker du virksomhedens cybersikkerhed

af | 25. jul 2022 | Business Vordingborg

Cybersikkerhed – hvor godt er din virksomhed rustet? Alle typer virksomheder bliver udsat for hacker-angreb.

Business Vordingborg arrangerer i samarbejde med Møns Bank og Købstædernes Forsikring et højaktuelt eftermiddagsmøde for virksomheder i Vordingborg kommune, hvor der sættes fokus på de cybertrusler alle virksomheder uanset størrelse kan bliver udsat for.

Cybersikkerhed

Medierne skriver om det, politikerne taler om det, og 78 % af alle danske virksomheder – store som små – bliver udsat for hacker-angreb. Men hvordan foregår cyberkriminalitet egentlig, og hvad er det præcis hackerne er ude efter i de små og mellemstore virksomheder?

Få både det korte og det lange svar, når Købstædernes Forsikring, Møns Bank og Business Vordingborg inviterer til gå-hjem-møde med flere eksperter indenfor cyberkriminalitet.

Dennis B. Ellebæk fra Prueba Cybersecurity sætter dig bl.a. ind i en typisk ”cyber kill chain” og gør dig klogere på, hvordan du som erhvervsdrivende kan beskytte din virksomhed mod hackere. Nicolai Larsen fra Rigspolitiet giver et indblik i ​​hvilke indsatser der foregår i forhold til cybersikkerhed, forebyggelse og opklaringsarbejde. Du vil desuden møde andre eksperter fra erhvervslivet.

Se hele programmet her.

Tilmeld dig vores gratis gå-hjem-møde:

Cybertruslen – hvor godt er din virksomhed rustet?

14. september 2022
kl. 16.00 – 18.30
DGI Huset Vordingborg,
Solbakkevej 42
4760 Vordingborg

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev