fbpx

Business Park Vordingborg er en moderne erhvervspark ved Sydmotorvejen

Business Park Vordingborg

Leder du efter en ny placering til din virksomhed?

Det nye og moderne erhvervsområde Business Park Vordingborg ved afkørsel 41 på Sydmotorvejen tilbyder en perfekt beliggenhed, stærk infrastruktur og nem adgang til store markeder for din virksomhed.

Vordingborg kommune er i rivende udvikling med anlægsinvesteringer for milliarder. En ny Storstrømsbro, byggeriet af Femern Bælt-tunnellen, Baltic Sea Offshore Hub på Klintholm Havn, Power-To-X virksomheder på Vordingborg Havn og gode erhvervsarealer gør Vordingborg kommune særdeles attraktiv for virksomheder.

Business Park Vordingborg har salgsklare grunde med en lokalplan, der er forberedt til mange forskellige typer af erhverv.

Kontakt os i dag på +45 55 34 03 93 for at høre mere om din virksomheds muligheder i Business Park Vordingborg.

Det kan der bygges

Ifølge lokalplanen for Business Park Vordingborg er det muligt at opføre erhvervsbyggeri til virksomheder med et særligt transportbehov i forma af transport-, lager-, logistik-, fremstillings-, engros- og servicevirksomhed, herunder også el- og gasladestationer samt benzinstationer (tanke), restaurant i tilknytning til tankstation eller transportcenter.

Der kan der også opføres erhvervsbyggeri til håndværks-, engros- og servicevirksomhed, herunder også el- og gasladestationer samt benzinstationer (tanke). Delområdet må desuden anvendes til restaurant, administration, kontorer og til detailhandel med større pladskrævende varegrupper i form af tømmerhandel, byggemarked, bilsalg og andet motoriseret maskinsalg. Der kan også etableres detailhandel i tilknytning til en tankstation.

Business Park Vordingborg

Unik beliggenhed

Fra Business Park Vordingborg opnår du direkte adgang til store markeder i Nordtyskland og Øresundsregionen. Den unikke placering på Sydsjælland betyder, at afstanden til både København/Malmø og Berlin/Hamborg er kort. Og med de kommende års udbygning af infrastrukturen bliver kommunens position det centrale knudepunkt mellem Skandinavien og Europa yderligere styrket.

Infrastruktur i verdensklasse

Business Park Vordingborg er tæt på både motorvej, moderne erhvervshavn og jernbane. Det er nemt at transportere gods og varer både nordpå og sydpå da E47-motorvejsafkørsel 41 er lige ved siden af. Erhvervshavnen i Vordingborg og jernbanen byder på ligeledes gode transportmuligheder tæt på din virksomheds lokation.

Konkurrencedygtige grundpriser

I Vordingborg kommune er vilkårene for virksomheder gode: Skattesatsen er rimelig, dækningsafgiften er på nul, og priserne på grundene hører til blandt de laveste på Sjælland. Desuden står Business Vordingborg til rådighed med gratis erhvervsservice til de lokale virksomheder – både kommende og nuværende.

Fakta om Business Park Vordingborg

  300.000 m2 lettilgængeligt erhvervsområde

  Velforberedt lokalplan til erhvervsformål

  Under 500 meter til afkørsel 41 på E47 motorvej

  Fem kilometer til Vordingborg Erhvervshavn

  Seks kilometer til jernbanen

  Lav kvadratmeterpris

  Tæt på Vordingborg By med gode pendlerforhold

  Miljøbevidst og bæredygtigt erhvervsområde

 

Henrik Hansen Automobiler A/S etablerede sig i Business Park Vordingborg i 2020

Henrik Hansen Automobiler

Kontakt Business Vordingborg

Projektleder Khady Tauber Koné  kan hjælpe dig med at finde den rette løsning og placering i Business Park Vordingborg.

T: +45 40 25 88 96
E: kk@businessvordingborg.dk

Khady Kristensen Business Vordingborg