Business Vordingborg vejleder iværk-
sættere

Med professionel vejledning til iværksættere hjælper Business Vordingborg dig til at starte, udvikle og vækste din virksomhed

Vejledning til iværksættere

Uanset dit udgangspunkt kan Business Vordingborg hjælpe dig med sparring. Vi kan hjælpe dig på vej, så din din virksomhed udvikler sig i den rigtige retning og dermed øge chancen for succes.

Business Vordingborgs erfarne konsulenter står klar til at hjælpe dig med at definere og nå dine mål, se nye muligheder, strukturere din hverdag eller finde mulige løsninger på specifikke behov. Derudover har vi et tæt samarbejde med relevante specialister i lokalområdet, med Erhvervshus Sjælland mv., som sikrer at vi kan hjælpe og vejlede dig 360o rundt om din virksomhed.

Du kan booke et møde med en konsulent via formularen herunder.

Her kan du møde 3 vækstvirksomheder

Møn Surf

Møn Surf

Møn er perfekt til alle former for surf, om det vind-, wave-, eller kitesurfing eller Stand Up Paddling. Alt efter vejret, kan forholdene være til gavn for den ene eller anden aktivitet.

Derfor besluttede Kesia Cohan sig for at gøre Møn til det uudnyttede surfparadis, der lå og ventede.

Sammen med sin amerikanske mand Patrick Cohan åbnede hun en surfskole i Klintholm Havn.

“Det er fint at have modbevist dem, der var skeptiske. Men selvom de var skeptiske, har de hele tiden heppet på os og villet os det bedste,” siger Patrick Cohan.

“Vi er blevet taget så godt imod. Både af de lokale og turisterne. Vi kan virkelig mærke, at det er noget der har manglet. Det var virkelig fedt at få bekræftet, at det ikke bare var en skør idé,” siger Kesia Cohan

Borg Inventar

Borg Inventar

Borg Inventar er én af Danmarks største montører af butiksinventar med kunder hos store landsdækkende tankstationer som Circle K og elektronikgiganten Power. De monterer alt, der er i butikkerne fra hylder, vægpaneler, lofter og maskiner.

Kimen til Borg Inventar, og grunden til at så stor en virksomhed bor i Vordingborg Kommune, stammer fra et problem. Fordi i 2002, hvor Knud Borg stiftede Borg Inventar, var Statoil blevet trætte af deres inventarleverandør, samtidig med at de insisterede på at beholde Knud Borg som montør.

Knud Borg, der dengang arbejdede for Statoils inventarleverandør, kunne sagtens løse det problem. Han forlod leverandøren og blev selvstændig i stedet.

“Den første måned, sendte jeg fakturaer på 79.000 kroner. Det synes, jeg var rigtig mange penge. Og jeg var stolt,” fortæller Knud Borg om dengang nystiftede Borg Inventar.

Residens Møen

Hotel Residens Møen

Hoteldirektør Christian Petersen er altid på vej. Retningen er fremad, men der er altid sideveje der skal afprøves for at se om der er muligheder.

Drømmen var et, men virkeligheden blev noget helt andet. Her fem år efter Hotel Residens Møen slog dørene op ser det markant anderledes ud end hvad Christian Petersen drømte om. Han er nærmest overvældet af den udvikling de har været igennem.

En udvikling han slet ikke havde forestillet sig.

”Aldrig – aldrig nogensinde. Det havde jeg slet ikke forestillet mig. Jeg havde forestillet mig at vi kom til at vækste og udvikle os, men at det er gået så stærkt og så godt som det er, det havde jeg ikke set komme,” siger Christian Petersen.

Hotel Residens Møen skal være endnu større i fremtiden. Planerne er allerede i støbeskeen sammen med mange andre visioner, der vil skabe mere vækst og flere job på Møn.

Kontakt Business Vordingborg

Er du kommende eller nuværende iværksætter kan du kontakte en medarbejder på:

T: +45 55 34 03 93
E: info@businessvordingborg.dk