Værktøjskasse for iværksættere og startups

Iværksætter i Vordingborg? Få professionel vejledning og sparring til at udvikle din virksomhed

Er du iværksætter i Vordingborg? Så er virksomhedsguiden måske noget for dig. Det er en samlet indgang til hjælp og vejledning om opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Virksomhedsguiden er udviklet af Erhvervsstyrelsen for at gøre det nemmere for iværksættere og virksomheder at få konkret hjælp og for at kunne navigere i love og regler.

På virksomhedsguiden kan du finde svar på spørgsmål relateret til din virksomhed, hvad enten det drejer sig om finansiering, forretningsudvikling eller markedsføring. Du kan finde praktiske skabeloner til forretningsplan, budgetter mv. og en række tests, der kan hjælpe dig til afklaring.

Virksomhedsguiden indeholder artikler, skabeloner og tests indenfor 7 overordnede emner:

Virksomhedsguiden

Læs mere HER.

Skat og moms

Handel med udlandet

Bogføring og regnskab

Forretningsudvikling

Virksomhedsformer og registrering

Ansættelse og HR

Salg og markedsføring

Book et møde med os

Det gør du ved at udfylde dine kontaktinformationer i skemaet til højre og samtidigt skrive lidt om din forretningsplan.

Når vi modtager din henvendelse, får vi mulighed for at sætte os lidt ind i din forretningsidé samt få et indtryk af dig. Dernæst vil vi kontakte dig hurtigst muligt for at aftale tidspunkt for et møde, hvor vi kan tale om din iværksætteridé.

Iværksætterdanmark

Business Vordingborg samarbejder med projektet Iværksætterdanmark, som udbyder en række relevante workshopforløb med viden og værktøjer i processen fra god idé til god forretning.

Det er gratis for dig at deltage i de enkelte workshops. Workshopforløbene er målrettet danske iværksættere, der enten er på idé-stadiet, eller er en virksomhed stiftet efter den 30/8/2016. CVR-nummer er ikke et krav.

Iværksætterdanmark tilbyder skræddersyede workshopforløb inden for langt de fleste temaer indenfor opstart, drift, økonomi og udvikling, som man som ny iværksættervirksomhed skal forholde sig til.

Her er et par eksempler på workshopsforløb som kunne være interessante for dig:

  • Klar, parat – start up
  • Virksomhedsjura ved opstart – få styr på det med småt
  • Styr på salget
  • Virksomhedsøkonomi
  • Selvstændig som håndværker – gør det selv

Læs mere på Iværksætterdanmark og find en workshop der passer dig.

Iværksætter Danmark logo

Kontakt Business Vordingborg

Vi er klar med professionel erhvervsvejledning til nuværende og kommende virksomheder i Vordingborg Kommune.

T: +45 55 34 03 93
E: info@businessvordingborg.dk