fbpx

 

Nationale og
 internationale
PROJEKTER

Oversigt over alle projekter

Projekter

I Vordingborg Erhverv arbejder vi tæt sammen med mange organisationer i forskellige lokale, nationale og internationale projekter, som kan gavne og udvikle vores erhvervsliv.

Projekterne er dermed en del af vores hverdag. Og det beriger os med både viden, erfaring og netværk til at hjælpe iværksættere og etablerede virksomheder med at opnå deres mål.

Alt fra byggeprojekter til udviklingsprojekter er på vores agenda. Her på siden kan du se alle aktive projekter, som konsulenterne hos Vordingborg Erhverv arbejder med i dag.

Kontakt os for at høre mere

Kriegers Flak

Kriegers Flak Havmøllepark bliver Danmarks største med ca. 100 vindmøller, og havmølleparken kan få meget stor betydning for erhvervslivet i Vording-borg kommune.

Vattenfall har valgt Klintholm Havn på Møn som servicehavn, som vil medføre en lang række praktiske opgaver både til etablering af servicebygningen og til at vedligeholde og føre tilsyn med møllerne, når de er i drift.

Byggeriet åbner op for en række opgaver, som lokale virksomheder kan byde ind på.

Læs mere om Kriegers Flak

Femern Bælt-tunnellen

Femern Bælt-tunnelen er et projekt med stor betydning for Vordingborg kommune. Med en beliggenhed tæt på motorvej, jernbane og erhvervshavn får kommunen en central position som knudepunkt mellem Skandinavien og Europa.

Forbindelsen gør det nemmere for virksomheder at eksportere og indgå i internationalt samarbejde, og kunder, medarbejdere og leverandører får kortere rejsetid.

Læs mere om Femern Bælt

Business Park Vordingborg

På motorvej E47 ved afkørsel 41 er vi ved at klargøre et stort erhvervsområ-de med købeklare grunde. Erhvervsområdet adskiller sig fra andre på Sjælland med den fortsat forbedrende infrastruktur.

Fra Business Park Vordingborg er din virksomhed placeret lige ved motorvej, tæt på Vordingborg Erhvervshavn og den forbedrede jernbane. Dertil kan virksomheder snart få gavn af Femern Bælt-forbindelsen, som åbner op for det tyske og europæiske marked. Og med kun en time til Malmø kan din virk-somhed også hurtigt nå markedet i Skandinavien.

Læs mere om Business Park Vordingborg

Mangler din virksomhed en ny grund?

Med Business Park Vordingborg får du mulighed for at etablere, flytte eller udvide din virksomhed på en erhvervsgrund med særdeles god infrastruktur. Tæt på motorvej, havn og jernbane vil du altid være lige i nærheden af dine kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt os i dag

Vordingborg Havn

Industrihavnen er i stor udvikling. Vordingborg Havn er halvvejs mod at ud-vide deres havneområde til dobbelt størrelse – samlet 2.000 kvm med belig-genhed tæt på vand, jernbane og motorvej.

De mange kvadratmeter åbner også op for lejemål, hvor virksomheder kan få mulighed for opbevaring direkte fra havnen, som byder på gode muligheder for transport.

Læs mere om Vordingborg Havn

Storstrømsbroen

Den nye Storstrømsbro vil forbedre forbindelsen mellem Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen.

Storstrømsbroen får ikke kun stor regional betydning, men også lokal. Elementerne til broen produceres på Masnedø. Nærhed til både produktion og byggeriet af broen øger virksomheders chancer for at få andel i de store anlægsprojekter, og Storstrøm Service Group kan hjælpe dig med at gribe mulighederne.

Læs mere om Storstrømsbroen

DUAL Ports

EU Interreg-projektet samler 16 havne og institutter fra Nordsøregionen til et formål: at finde bæredygtige løsninger til grøn havnedrift. Der er i alt 16 forskellige pilotprojekter lige fra håndtering af sedimenter til hydrogenproduktion og bølgeenergi.

Vordingborg Havn er en af partnerne i DUAL Ports projektet, og Vordingborg Erhverv er kommunikationsansvarlige.

Læs om DUAL Ports her