SoMe-kursus; LinkedIn er det nye sort

af | 30. jun 2022 | Business Vordingborg

På dette kursus lærer du, hvordan du bruger LinkedIn med effekt. Vi bygger din konto og din profil, du lærer storytelling-teknikker, og vi finder sammen ind til din tone-of-voice, der matcher forretningsstrategien. Vi ser også på jeres corporate konti, analyserer de gode eksempler – og undervejs skriver vi LinkedIn-opslag, som kan bruges direkte til at opbygge stærke relationer for din forretning.

Anna Rørbæk er sammen med Business Vordingborg vært på et spændende SoMe-kursus

“LinkedIn er det nye sort”

Torsdag d. 6. oktober kl 10-14 i DGI Huset i Vordingborg

Pris for deltagelse: 995 kroner (ex. moms)

Tilmeldingsfrist: 22. september.

Om Anna Rørbæk

Anna Rørbæk har arbejdet med kommunikation og politisk interessevaretagelse i to årtier. Sammenlagt har hun tilbragt 7 år på Christiansborg, og hun har også været kommunikationschef hos BØRNEfonden og pressetalsperson på vegne af Danmarks 12 største humanitære organisationer i forbindelse med den årlige Danmarks Indsamling på DR1 i 2017, 2018 og 2019.

Siden er Anna blevet selvstændig med Rørbæk Kommunikation, hvor hun bl.a. rådgiver i digitale medier, primært LinkedIn.

Anna er kandidat i Medievidenskab og Retorik fra Københavns Universitet og har undervist på flere danske universiteter og været medlem af Dansk Journalistforbunds (DJ) ekspertudvalg om kommunikation- og journalistfagets fremtid. Hun er ligeledes en del af censorkorpset for 2022-2026 ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Derudover professionelt bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser.

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev