Sådan bliver din virksomhed grøn

af | 2. jun 2022 | Business Vordingborg, Vordingborg Erhverv

Stadig flere konsortier, entreprenører og store virksomheder efterspørger klimaregnskab, når der skal vælges underleverandører. De har nemlig et mål om at begrænse udledningen af CO2. Også private kunder efterspørger grønnere alternativer, når de skal handle hos en virksomhed. Hjælp til grøn omstilling giver derfor mening.

Sample image

Og derfor tilbyder Business Vordingborg nu et workshopforløb i samarbejde med Erhvervshus Sjælland, der skal hjælpe virksomheder med at gå fra grøn ambition til handling med tre workshops. Forløbet starter den 14. juni i DGI Huset i Vordingborg.

På workshopforløbet får du blandt andet et miljøtjek, som giver dig overblik over din profil, dine ambitioner og dine handlingsmuligheder indenfor grøn omstilling, samt grundig indføring i klimaaftryksberegneren Klimakompasset.

Desuden vil forløbet give dig viden om hvordan og hvornår dit CO2-aftryk kan anvendes til markedsføring af din virksomhed.

Mulighed for tilskud

En lokal forretningsudvikler følger dig i et individuelt sparringsforløb fra opgaveformulering til handlingsplan. Deltagelse i forløbet koster 3.000 kr. + moms. Det er virksomheder fra Sydsjælland og Lolland-Falster der har fortrinsret på deltagelse i forløbet.

Efter endt forløb er der mulighed for at søge tilskud til eksekvering af din grønne vækstplan i samarbejde med en konsulent. Du kan få op til 45 procent i tilskud til privat rådgivning.

Rådgivningen kan være i forbindelse med energioptimering, affald- og ressourceeffektivisering eller bæredygtig storytelling.

Har du brug for et overblik over dit klimaaftryk og viden om, hvordan du kan spare CO2? Vil du kommunikere dine bæredygtige tiltag over for kunder, partnere og arbejdskraft?

Så meld dig og din virksomhed til workshopforløbet her.

Tilmeldingsfrist er fredag den 10. juni.

MØD DINE UNDERVISERE

Helle Hillers, miljøplanlægger og forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland

Helle har mere end 20 års erfaring med grøn omstilling og cirkulær økonomi, CSR og ressourceoptimering, og er desuden specialiseret i de 17 verdensmål og aktuelle mærkningsordninger.

Thomas Løvholt, partner i Provice

Tidligere har Thomas været leder og konsulent i private virksomheder og offentlige organisationer inden for produktion, service og administration.

Tomas Sander Poulsen, direktør i Provice

Thomas har mange års konsulenterfaring med danske og internationale opgaver indenfor grønne forretningsmodeller, kompetenceudvikling, grøn fundraising og projektledelse.

Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29

E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev