Informationsmøde om mulighederne indenfor offshore-branchen

af | 25. aug 2020 | Vordingborg Erhverv

Ønsker din virksomhed at levere til de mange investeringer i bæredygtig energi? Så er det nu, du skal opgradere kompetencerne i virksomheden! Med de rette kompetencer kan din virksomhed både blive klar til nyt arbejde i energibranchen og det følgearbejde, som kommer med den grønne omstilling.

For at en virksomhed kan tage del i vindindustrien eller blive underleverandør, skal denne opnå kvalificering gennem kurser, der udbydes af Global Wind Organisation (GWO). Vordingborg Erhverv tilbyder lokale virksomheder et tilskud til træning og opkvalificering gennem Interreg-projektet Right Skills for the Right Future.

Vordingborg Erhverv inviterer til informationsmøde om mulighederne inden for offshore-branchen i kommunen

Mandag d. 28. september 2020, kl. 15.30 – 16.30 

 

På informationsmødet vil deltagere få mere at vide om hvordan man kan blive involveret i offshore-branchen, hvilke kvalifikationer det kræver og hvilke muligheder der er både i og uden for regionen. Vordingborg Erhverv er også interesseret i at høre hvilke relevante aktiviteter I ser som værende værdiskabende for jeres virksomhed og sammen udvikle en arbejdsplan. Dette er med til at sikre, at din virksomhed har de rette kompetencer og det rette netværk til at deltage i industrien.

Tilskuddet tilbydes til virksomheder inden for relevante områder, så som elektrikere, smede, malere, mekanikere og andre relaterede brancher. Der er et begrænset antal tilskudsberettigede pladser på kurserne, så visse kriterier skal være opfyldt. Hvis der er for mange kvalificerede ansøgere, foretages en kvalificeret udvælgelse.

Hvilke kriterier skal være mødt?

  1. Virksomheden skal have registreret CVR-nummer eller P-nummer i Vordingborg Kommune eller beliggenhed maks. en times kørsel fra Klintholm Havn.
  2. Virksomheden skal indberette innovationsudgifter, da dette er en KPI, der analyseres i forhold til projektets succes. Dette fremgår af formularen fra Right Skills for the Right Future-projektet.
  3. Virksomheden skal opfylde kravene for De Minimis Erklæring. Det vil sige, at virksomheden må ikke have modtaget mere end €1.200.000 i offentlig støtte i løbet af de seneste tre regnskabsår.
  4. Virksomheder kan få omkostningsstøtte til maks. 2 medarbejdere via projektet.
  5. Virksomheden skal have færdigheder, som kan konverteres til offshore- eller sikkerhedsbranchen. Det gælder f.eks. malere, elektrikere, mekanikere, o.lign.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev