Energitjek hos Min Købmand i Mern

af | 23. nov 2022 | Business Vordingborg

Mange detailvirksomheder er ramt af store prisstigninger på energi. Brug to timer 15. december på et energitjek hos Min Købmand i Mern.

Her kan du blive inspireret til, hvordan du helt konkret kan optimere energiforbruget og dermed sænke dine udgifter mest muligt. Energiomkostninger er en stor udfordring for detailhandlen, særligt i de kommende måneder. Men du kan faktisk optimere dit energiforbrug, også så det kan mærkes på din regning.

Min Købmand i Mern

“Energitjek hos Min Købmand”

Torsdag 15. december 2022 kl. 12 hos Min Købmand Kalvehavevej 2 4735 Mern

Tilmeldingsfrist: 14. december 2022

Under energitjekket hos Min Købmand 15. december har du mulighed for at komme med rundt i butikken, hvor du kan få inspiration og indblik i, hvad man konkret kan gøre.

Hvordan kan du skrue ned for energien på en smart måde, og kan der investeres, så det også kan mærkes på kort bane? Og så du som leder kan træffe gode beslutninger der kan understøtte din virksomhedsdrift og sikre din mulighed for at konkurrere.

Du får en konkret gennemgang af mulighederne i en butik, og har undervejs mulighed for at stille spørgsmål. Derudover kan du efterfølgende deltage på et onlinemøde, hvor du får mulighed for at spørge opklarende ind til, hvad du selv kan gøre.

Om Energitjekket

Erhvervshus Sjælland har fundet ekstra midler og ressourcer til en helt ekstraordinær energihjælp, som skal assistere virksomheder med at spare på energien – og dermed reducere de kolossalt høje energiregninger.

Konceptet er en gennemgang af butikkens energiforbrug af en professionel energivejleder. Andre butikker inviteres med for at blive inspireret til hvad de selv kan gøre.

Hvem er energivejlederne?

Vores leverandør af energikortlægning er Andel Energi. Energivejlederne fra Andel Energi har en tung faglighed til at kunne gennemskue energiforbrug og vurdere effekten af optimeringer, og har erfaringen med at vejlede virksomheder. Energivejlederen er 100% uvildig.

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev