Mød Udenrigsminister Jeppe Kofod

af | 18. maj 2022 | Business Vordingborg

Udenrigsminister Jeppe Kofod

Den første juni skal danskerne stemme om Danmarks forsvarsforbehold skal afskaffes eller bevares. I den forbindelse har Business Vordingborg og Vordingborg Erhvervsforening inviteret udenrigsminister Jeppe Kofod til at holde oplæg og efterfølgende debattere.

Det bliver mandag 30. maj at udenrigsminister Jeppe Kofod blandt andet vil forklare, hvilken betydning afstemningen vil få for Danmark og EU set med hans øjne.

Business Vordingborg og Vordingborg Erhvervsforening står bag Jeppe Kofods besøg, hvor virksomheden Insatech i Bårse lægger lokaler til.

Med Ruslands invasion af Ukraine står Danmark og resten af verden i en ny sikkerhedspolitisk situation. Derfor vil Jeppe Kofod give et overblik over den aktuelle sikkerhedssituation og tegne perspektiverne op for de kommende år.

Invasionen af den folkerige nation har haft konsekvenser for store dele af erhvervslivet med stigende priser på energi og råvarer og en begrænsning af eksportmarkeder.

Udenrigsministeren har sat en time af til oplæg og debat. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til Jeppe Kofod.

Mødet med Udenrigsministeren finder sted 30. maj kl 13-14 hos Insatech, Næstvedvej 73C, 4720 Præstø

Tilmeld dig nu og senest søndag  29. maj 2022

Sara of Uffe Isle of Møn
Jeppe Kofod er Danmarks udenrigsminister og repræsenterer Socialdemokratiet. Han blev første gang valgt ind i Folketinget i 1998. I 2014 blev han valgt ind i Europa-Parlamentet.

 

Insatech har ikke haft problemer med at skaffe specialiseret arbejdskraft til produktionen i Bårse
Insatech har hovedkvarter i Bårse, hvor forholdene for industrivirksomheden med nicheproduktion er i top
Insatech er en instrumentvirksomhed, der ligger i Bårse. Det er en virksomhed i vækst, og opererer i flere markeder med stort vækstpotentiale. Det er blandt andet pharma- og marineindustrien, der vækster en hel del. Grøn omstilling har øget efterspørgslen på teknologi og løsninger, der kan reducere CO2 udslip.

Jacob Møller er administrerende direktør for Insatech, der beskæftiger 75 medarbejdere.

 

Mødet med Udenrigsministeren finder sted 30. maj kl 13-14 hos Insatech, Næstvedvej 73C, 4720 Præstø

Tilmeld dig nu og senest søndag  29. maj 2022

 

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev