Vordingborg Kommune’s håndværkermøde

af | 26. jan 2023 | Eksterne events

Tirsdag den 9. februar inviterer Vordingborg Kommune til det årlige håndværkermøde. Her har alle håndværksvirksomheder i kommunen mulighed for at høre om kommende kommunale byggeopgaver og oplæg om bæredygtighed, klimakrav og arbejdskraft.

Bøhmiske hal

Kl. 16:00: Velkomst v. Borgmester Mikael Smed

Kl. 16:10: Oplæg om kommende kommunale udbud v. Bjørn Buch, afdelingsleder for Veje og Ejendomme.

Kl. 16:40: Oplæg fra Danmarks erhvervsklynge for bygge- og anlægsbranchen – WE BUILD DENMARK – v. Vagn Holk Lauridsen, innovationskonsulent, WE BUILD DENMARK. Introduktion til klyngen og dens indsatsområder, som fx bæredygtighed og klimakrav, digitalisering og intelligente bygninger samt tilbud om netværk og samarbejdsprojekter.

Kl. 17:00: Pause

Kl. 17:10: Oplæg fra Jobcenteret om fastholdelse af medarbejdere og småjobs v. Gert Frandsen og Cecilia Elgaard, virksomhedskonsulenter, Center for Borger og Arbejdsmarked.

Kl. 17:35: Netværk og mulighed for spørgsmål til oplægsholdere.

Kl. 17:55: Tak for i dag v. Borgmester Mikael Smed

“Håndværkermøde”

Torsdag d. 09/02-2023 kl. 16-18 i Hollænderhaven (Fuglebakken 3, 4760 Vordingborg)

Tilmelding sendes til: bolwe@vordingborg.dk

Tilmeldingsfrist: 06/02-2023

Kristian Jensen

Mikael Smed er borgmester i Vordingborg Kommune. Han håber, at håndværksvirksomhederne kommer til årets håndværksmøde, for kommunen har mange projekter:

”Vi skal renovere, energioptimere og bygge for mange millioner kroner. Så der er gode opgaver at byde på.”

Lars Christensen

Vagn Holk Lauridsen fra WEBUILDDENMARK og holder oplæg om bæredygtighed og digitalisering. Han har tidligere arbejdet for Teknologisk Institut, hvor han har arbejdet med energieffektivisering og intelligente bygningsinstallationer, samtidig med at han har stået i spidsen for det nationale Videncenter for Energibesparelser i Bygninger under Energistyrelsen.

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev