På charmeoffensiv blandt ingeniører

af | 23. mar 2018 | Industri, Teknologi, Vordingborg Erhverv nyheder

Flere tusinde ingeniørstuderende på DSE messe på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) mødte erhvervslivet og fik et indblik i de mange spændende karrieremuligheder der ligger i fremtiden. Vordingborg Erhverv, var som et led i Vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg, også til stede og repræsenterede erhvervslivet og de mange karrieremuligheder der er i vores område.

For de studerende gav det rigtig god mening, at komme i dialog med de virksomheder som de fremadrettet skal være en del af. En maskiningeniør-studerende udtrykte det således: ”Det er en oplevelse at se, at der rent faktisk er virksomheder der driver forretning ud af de produkter, som vi sidder og lærer om til daglig i et undervisningslokale”.

På den standen, hvor Vordingborg Erhverv var repræsenteret, var budskabet til de studerende og jobsøgende klart; ”én time fra København – der findes udfordringer udvikling, ansvar og innovation”. Derfor var standen også repræsenteret med 10 konkrete job- og praktikopslag suppleret af en mini-udstilling med produkter fra nogle af områdets lokale virksomheder.

Den samlede oplevelse af dagene var, at rigtig mange studerende og nyuddannede hverken frygter at skulle pendle eller sågar flytte væk fra København, hvor de til dagligt studerer. Med hjem har vi kontaktoplysninger på ledige og studerende ingeniører, som gerne vil prøve kræfter med de mange muligheder man får i en virksomhed der holder til i Sydøstdanmark. Mangler du en ingeniør, til et job, en praktik eller en projektopgave, er du derfor meget velkommen til at tage kontakt til Vordingborg Erhverv.

Succesen var desuden så stor, at den bliver gentaget næste år. Måske det er noget for din virksomhed at være med til?

[su_button url=”https://businessvordingborg.dk/kontakt-os/” background=”#7c014d” color=”#ffffff” size=”10″ center=”yes” radius=”5″ text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ title=”Kontakt”]Kontakt Vordingborg Erhverv[/su_button]

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev