McDonald’s åbner restaurant på Afkørsel 41

af | 8. okt 2018 | Vækst, Vordingborg Erhverv nyheder

Blækket er tørt og efter en god forhandlingsproces er det nu officielt – McDonald’s kommer til Vordingborg!

Det var en god nyhed der tikkede ind, da McDonald’s i går meldte ud, at de forventer at åbne ny restaurant til sommeren 2019, i fremtidens nye erhvervsområde Business Park Vordingborg.

”Det er en rigtig god nyhed. Vi har haft et godt og positivt forløb med McDonald’s i gennem de seneste måneder og det er altid godt, når man kan indvie offentligheden i planerne.” fortæller borgmester Mikael Smed fra Vordingborg Kommune.

På det nye erhvervsområde får restauranten en god placering i et attraktivt område, tæt på motorvejen, hvor de kan betjene både forbipasserende billister og lokalområdet. Der er heller ikke tvivl om, at den internationale kæde vil skabe både masser af trafik og arbejdspladser til området.

Med McDonald’s køb af den 5700 kvadratmeter store grund er der nu kun én grund tilbage på etape 1 ved afkørsel 41, men der er mere udvikling på vej.

”Det er en spændende opgave, at udvikle nye erhvervsområder og nu glæder vi os til at kunne begynde på den næste etape. Det er et attraktivt område, og interessen er kun blevet større med tiden.” fortæller Christian Brix-Hansen, formand for Vordingborg Erhverv A/S, som kvitterer for det gode samarbejde mellem Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhverv A/S.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev