Lasse Ahm Consult: Det er vigtigt at bo præsentabelt

af | 30. jun 2022 | Erhvervsnyheder, Innovation, Vækst

Rådgivningsvirksomheden Lasse Ahm Consult er flyttet fra den fashionable hvide hjørneejendom på Solbakkevej i Vordingborg til en ny adresse i Ørslev.

Lasse Ahm

Huset på Solbakkevej i Vordingborg var sat til salg af ejeren Carl Christensen og Lasse Ahm og hans konsulent- og rådgivningsvirksomhed kunne ikke længere leje lokaler i ejendommen.

Det satte et større arbejde i gang for at finde et nyt sted, der kunne huse virksomheden. Og det var ikke lige sådan at finde nye og egnede erhvervslokaler.

For Lasse Ahm havde klare krav til virksomhedens nye lokaler.

”Det var vigtigt for mig, at vi fik nogle præsentable rammer. Der skal være overensstemmelse mellem det vi står for som virksomhed og de rammer vi tilbyder vores kunder. Vi skulle også have ordentlige parkeringsforhold for vores kunder, når de kommer langvejs fra til kurser eller møder,” siger Lasse Ahm, ejer og direktør Lasse Ahm Consult.

Derfor brugte han lang tid på at finde det rette sted at være, da han meget gerne ville blive i Vordingborg kommune.

Jagten på nye lokaler tog lang tid og lykkedes i starten af 2022.

“Det er troværdighed, faglighed og transparens i virksomheden. Der skal være overensstemmelse mellem det vi siger og det vi gør. Det er vigtigt for os.”

Direktør og ejer Lasse Ahm | Lasse Ahm Consult

Valget faldt på en erhvervsejendom i Ørslev, og Lasse Ahm kunne i begyndelsen af juni officielt indvie de nye lokaler efter en større ombygning og indretning. Det var samtidigt med, at virksomheden kunne fejre grundlæggelsen for 15 år siden.

En ombygning og indretning, der lykkedes efter en god og tæt dialog med udlejeren af bygningen i Ørslev.

”Det er lykkedes i løbet af et par måneder at få indrettet bygningen som vi gerne vil have det. Dels skal vi selv være i bygningen, og derfor vil vi gerne omgive os med noget der er æstetisk pænt og dels er det også vigtigt for os, at der er overensstemmelse mellem den ydelse og de produkter vi leverer til vores kunder og det de oplever i virksomheden,” siger Lasse Ahm.

Lasse Ahm Consult

Vigtigt at være præsentabel

Det er ikke ligegyldigt, hvordan ens virksomhed ser ud og præsenterer sig overfor omverdenen og især kunderne, mener Lasse Ahm. Han lægger stor vægt på at der skal være overensstemmelse mellem det man laver og den måde man præsenterer sig.

”Det er vigtigt, at man med sin virksomhed signalerer hvad det er for værdier, der ligger til grund for ens virksomhed. Og det synes jeg vi er lykkedes godt med her i vores nye lokaler,” siger Lasse Ahm.

Lasse Ahm Consult er en virksomhed, der hjælper virksomheder med kvalitets- og miljøledelse gennem certificeringer. Virksomheden har også udviklet ledelsesværktøjet TOPmanager, der er en browserbaseret softwareløsning.

Virksomheden er udviklet og ledet efter en række værdier, som gennemsyrer alt hvad de laver.

”Det er troværdighed, faglighed og transparens i virksomheden. Der skal være overensstemmelse mellem det vi siger og det vi gør. Det er vigtigt for os,” siger Lasse Ahm.

“Det er vigtigt, at man med sin virksomhed signalerer hvad det er for værdier, der ligger til grund for ens virksomhed. Og det synes jeg vi er lykkedes godt med her i vores nye lokaler.”

Direktør og ejer Lasse Ahm | Lasse Ahm Consult

I forhold til kunderne har Lasse Ahm også en klar holdning.

”Vi skal være hurtige på aftrækkeren. Når vi får kundeforespørgsler, så vender vi hurtigt tilbage. Det her med at kunne honorere, at når kunder har en udfordring eller noget de ønsker svar på, så gør vi os umage med at vende hurtigt tilbage,” siger Lasse Ahm.

Det betyder også, at kommer der en forespørgsel fra en kunde i en ferie eller i weekenden, så prioriter Lasse Ahm at der gives et hurtigt svar.

”Jeg har i en ferie på Svinkløv Badehotel regnet et tilbud på et kursus på 75.000 kroner og sendt det afsted og senere samme eftermiddag var der lavet en aftale om at det skulle afvikles kort tid efter,” siger Lasse Ahm.

 

Lasse Ahm

Virksomhed på to ben

Lasse Ahm Consult er grundlagt i 2007, og har to forretningsområder.

Det ene område i virksomheden er rådgivning og kurser, hvor de hjælper virksomheder med forskellige typer af certificering.

”Det kan f.eks være ISO certificering, hvor den mest kendte er ISO 9001, hvor man styrer kvalitetsforhold. Der er også miljøledelse ISO 14001 og der findes også andre forskellige kvalitetsstandarder indenfor medicinsk udstyr, rumfart og fødevaresikkerhed. Vores opgave er at hjælpe kunderne igennem processen, så de opnår de ønskede godkendelser,” siger Lasse Ahm.

Virksomheden laver også kurser, og i de nye kontorlokaler i Ørslev her de indrettet et lyst og moderne kursuslokale, der kan rumme op til 20 kursister.

Det andet forretningsområde i virksomheden er softwaren TOPmanager, der er et digitalt ledelses- og dokumentstyringsværktøj som et stadigt stigende antal virksomheder bruger.

Softwaren er udviklet af Lasse Ahm Consult og programmeres af en lokal virksomhed i Vordingborg.

”Vi har kunder over hele Danmark. Det er alt fra Rigshospitalet, Lakrids By Bülow til lokale virksomheder som Insatech og Knudsen Extrusion. De har alle brug for at have en software, hvor de kan styre deres dokumenter, kundereklamationer, risikoanalyser, medarbejdernes kompetencer til tilbagevendende aktiviteter som service og vedligehold,” siger Lasse Ahm.

Certificering – License to Operate

En certificering er en godkendelse af at man lever op til kravene i en given standard. Det er en standard, der beskriver hvordan du skal lede din virksomhed for at leve op til de krav, der stilles.

”Her er det vores opgave, at kunderne rent faktisk opnår det de gerne vil. Hvis kunderne for eksempel vil eksportere til Tyskland og det kræver at de bliver certificeret, så kan vi hjælpe dem gennem den proces. De får et stempel på at nu har de ISO 9001 og det er for nogen virksomheder deres License to Operate,” siger Lasse Ahm.

Søren Knudsen - Presse- og kommunikationsrådgiver

Skrevet af Søren Knudsen

Presse- og kommunikationsrådgiver

T: +45 20 40 95 92

E: sk@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev