International vækstekspert udvikler danske virksomheder gennem Vækstprogrammet

af | 8. nov 2018 | Vækst

I det sydlige Danmark har virksomhederne en enestående mulighed for, at få rådgivning af den australske vækstekspert Rodin Genoff, der har modtaget priser for sin evne til at udvikle virksomheder. Den 6. november blev der afholdt midtvejskonference, hvor de foreløbige resultater af blandt andet Manufacturing the Future blev præsenteret.

“Lige nu står denne del af Danmark over for de største infrastrukturprojekter i Nordeuropa, som giver regionen nye investerings- og forretningsmuligheder. Det giver fantastiske muligheder for virksomhederne i området” fortæller Rodin Genoff.

”De virksomheder jeg har mødt har et kæmpe potentiale, som vi nu arbejder benhårdt og målrettet efter at folde ud. Jeg har meget høje forventninger til disse virksomheders fremtid.” fortsætter han.

Rodin Genoff er frontfiguren i Manufacturing the Future – et af initiativerne i Vækstprogrammet, hvor lokale virksomheder gennemgår et virksomhedsforløb med den erfarne australier. Alle virksomhedsforløbene er skræddersyet den enkelte virksomhed og handler i høj grad om at indfri virksomhedernes ambitioner.

“Det vigtige i denne indsats er, at vi altid tager udgangspunkt i virksomhederne. Vi tager Rodin Genoffs store ambitioner og internationale erfaring og kobler det med lokal forankring. Nogen gange er mulighederne lige foran din dør og andre gange skal du ud i verden for at finde mulighederne. Lige præcis det har Rodin været fantastisk til at se.” siger programkoordinator Mikkel Lundemann Rasmussen og fortsætter “Vi er kun halvvejs i projektet og der er derfor mulighed for andre virksomheder, at deltage og få en international vækstekspert inden for dørene.”

På midtvejskonferencen den 6. november 2018 blev flere af Vækstprogrammets initiativer præsenteret og nogle af de deltagende virksomheder fortalte om deres udbytte af at være med i programmet. Blandt andre var Morten Matras fra LeadDoubler og Uffe Skaaning fra Isle of Møn Spirits på scenen og fortælle om deres oplevelser. Flere af case-virksomhederne lagde vægt på det postitive i at få sparring fra en erfaren person, som ikke lader sig styre af jantelov og begrænsninger.

Vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg er et samarbejde mellem de tre kommuner og Erhvervsstyrelsen, der frem mod udgangen af 2019 har investeret et tocifret millionbeløb i udviklingen af de lokale virksomheder. Målet er at øge den private jobskabelse med 150 fuldtidsstillinger, en årlig værdiskabelse på 250 mio. kr. og en øget kapitaladgang på 50 mio. kr. Rodin Genoff indgår i delprojektet Manufacturing the Future, der har særligt fokus på virksomheder inden for produktion, vedvarende energi, design og IT.

For yderligere information kontakt: 

Programkoordinator Mikkel Lundemann Rasmussen på tlf.: 2518 2363.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev