Henrik Hansen Automobiler A/S åbner ny afdeling i Business Park Vordingborg

af | 18. okt 2019 | Vækst

Vordingborg Kommune kan nu byde Henrik Hansen Automobiler A/S velkommen i Business Park Vordingborg. Med det nye bilhus er der nu for alvor gang i udviklingen af det nye sydsjællandske erhvervsområde.

Henrik Hansen Automobiler A/S har nu officielt meddelt, at de åbner en ny afdeling i Business Park Vordingborg i løbet af Oktober Måned 2020. Det nye bilhus skal forhandle Peugeot, Citroën og Opel  og kommer til at ligge nord for Mønsvej på en cirka 7000 m2 stor grund ved Kulsbjergvej tæt på Stensved by.

Formand for Vordingborg Kommunes udvalg for Turisme, Udvikling og Erhverv, Susan Thydal byder Henrik Hansen Automobiler A/S velkommen til Business Park Vordingborg og glæder sig over udsigten til flere nye arbejdspladser. ”Det er fantastisk at følge udviklingen her i vores nye erhvervsområde. Både lokale og internationale virksomheder har for alvor fået øjnene op for de fordele, de kan opnå ved at slå sig ned her i området. Der er ingen tvivl om, at placeringen lige ud til Sydmotorvejen og nærheden til København, Skandinavien og de store markeder syd for grænsen giver en meget attraktiv placering for mange virksomheder. Nu får vi også et stort nyt moderne bilhus i Business Park Vordingborg. Det vil helt sikkert give endnu mere liv og aktivitet til erhvervsområdet og ikke mindst føre flere nye arbejdspladser med sig” siger en tilfreds udvalgsformand.

 

 

Indehaver af Henrik Hansen Automobiler A/S Henrik Hansen siger:

”Vi er meget stolte og glade over muligheden for at åbne i Vordingborg med de tre efter vores mening stærkeste bilmærker. At det blev Vordingborg er ingen tilfældighed, da vi nu dækker hele Sydsjælland, og muligheden for at komme til et nyt erhvervsområde tæt ved motorvejen dækker alle de behov og drømme, vi har for et nybygget moderne bilhus.”

Også Kristian Hansen der er direktør i Henrik Hansen Automobiler A/S glæder sig over det nye bilhus. ”Jeg glæder mig personligt rigtig meget til at rykke til Vordingborg, hvor jeg skal have min daglige gang som leder af den afdeling, som allerede til januar starter op med salg af Citroën og Opel fra grunden. Det er et stort projekt med tre så stærke bilmærker i et helt nybygget bilhus, men jeg ser store muligheder for at videreføre den DNA og succes, vi har haft i Næstved så vi på sigt er ikke blot Vordingborg eller Næstveds men hele Sydsjællands foretrukne bilhus.’

Det er erhvervsservicechef Jens Damgaard fra Vordingborg Erhverv, der har ført forhandlingerne med Henrik Hansen Automobiler A/S om en placering i Business Park Vordingborg.

”Det er altid en fornøjelse at forhandle med en seriøs modpart, så det har det været at forhandle med Henrik Hansen Automobiler A/S. De så hurtigt de fordele, der er ved at placere sig i Business Park Vordingborg. Deres placering er med til at gøre erhvervsområdet endnu mere attraktivt,” siger Jens Damgaard.

Med offentliggørelsen af Henrik Hansen Automobiler A/S’ ankomst til Business Park Vordingborg er der nu for alvor gang i udviklingen af det nye erhvervsområde, som ligger lige ud til Sydmotorvejens afkørsel 41. Tidligere i september måned indviede Shell sin nye Express tankstation. Derudover er der åbnet en Formula Carwash og en Go’on tank tankstation. McDonalds har også købt en grund i Business Park Vordingborg og forventes at åbne en ny restaurant og drive-in i løbet af foråret 2020. Det samme har IONITY, som er stiftet af de store bilkoncerner BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company og Volkswagen Group med Audi og Porsche. De skal bruge den attraktive placering lige ud til Sydmotorvejen til at åbne en hurtig ladestation for el-biler. Den første virksomhed til at flytte ind på erhvervsområdet var den lokale El-installatør Bang A/S, som tilbage i oktober 2018 tog første spadestik til deres nye domicil.

Der er stor interesse for at slå sig ned i Business Park Vordingborg, men det er stadig muligt at købe en erhvervsgrund i den del af området, som inden for nærmeste fremtid bliver byggemodnet.

 For uddybende information kontakt venligst:

Susan Thydal, Formand for udvalget for Turisme, Udvikling og Erhverv, mobil 28 95 03 65

Kristian Hansen, Direktør ved Henrik Hansen Automobiler A/S, mobil 22 17 40 41

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev