Et virksomhedsbesøg for den søde tand

af | 3. sep 2019 | Detail

Mange ville måske være misundelige på borgmesteren da han sammen med Vordingborg Erhverv var på virksomhedsbesøg hos Økoladen i Ørslev. Og det ville bestemt ikke være uden grund – chokoladen er nemlig af prisvindende kvalitet.

Det var en smagfuld oplevelse, da Mikael Smed og Susanne Sørensen var taget på besøg hos Jan Elmelund og Økoladen. I produktionen var de i fuld gang med at producere og pakke den chokolade, som i flere år nu er blevet solgt i hele landet, blandt andet i Coops butikker. Men der er også masser af udvikling og nye tiltag på vej. Derfor er den i forvejen kvalitetsbevidste økologiske chokolade blevet toppet op med en eksklusiv udgave i det nye brand – Elmelund Chocolatier Organic.

Kunderne kvitterer med stor tilfredshed og det smager af mere. Nethandlen er kraftigt stigende og Økoladen vinder utallige priser for deres produkter – blandt andet har de vundet Salling Groups Publikumspris i 2018 og senest har de vundet bronze ved International Chocolate Awards 2019.

Alle produkter er 100% økologiske, lige fra den lækre chokolade til den bionedbrydelige og bæredygtige indpakning. Den økologiske chokolade er håndlavet, så der er sjæl og håndværk med i produktionen. Økoladen er en social, rummelig arbejdsplads, hvor flere er medarbejderne er fleksjobbere.

”Det er en imponerende rejse vi har fået indblik i. Den store anerkendelse som Økoladen har opnået viser i den grad at vores virksomheder vinder frem i verden med det gode håndværk og god smag.” fortæller Susanne Sørensen.

Økoladen går en spændende fremtid i møde med udsigt til en stadig stigende vækst – især er chokolade på abonnement et koncept der vinder frem på det danske marked.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev