Shell har åbnet standerne på afkørsel 41

af | 9. sep 2019 | Vækst, Vordingborg Erhverv nyheder

De første 100 biler holdt allerede i kø, da Shell Express stationen åbnede kl. 13.00 fredag den 6. september. Borgmester Mikael Smed stod klar med saksen, og Vordingborg Erhverv var selvfølgelig også med.

Det skabte trængsel og stor interesse, da DCC Energi åbnede deres nye Shell Express station i Business Park Vordingborg. Borgmester Mikael Smed klippede snoren, og gav plads til de mange ventende kunder.

Han bød den nye Shell station velkommen og udtrykte glæde over at denne station er den første, som udbyder et mere bæredygtigt brændstof til deres kunder, hvilket passer godt sammen med Vordingborg Kommunes grønne strategi.

For at lette trafikken havde Shell ti medarbejdere stående klar, som hjalp kunderne med at tanke og uddelte velkomstposer i de fire timer, hvor prisen for brændstof var bare 5,90 kroner pr. liter.

“Det er overraskende, at der er kommet SÅ mange. Det er rigtig flot at Shell står klar med så mange medarbejdere og hjælper kunderne videre. Det er en rigtig stor dag. Det er tre år siden vi havde det første møde med DCC Energi og nu står vi her i dag.” fortalte Susanne Sørensen, direktør i Vordingborg Erhverv.

Blandt de mange hundrede kunder var også den lokale entreprenør VML Entreprise ApS, som har opgaven med jordarbejdet for flere af virksomhederne i Business Park Vordingborg, herunder også Shell.

[su_carousel source=”media: 5618,5619,5617,5616,5615″ title=”no”]

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev