Satellitten skal sende flere virksomheder i kredsløb

af | 29. aug 2019 | Iværksætteri, Vækst, Vordingborg Erhverv nyheder

Har du en idé, som du gerne vil have sendt i kredsløb? Eller vil du gerne have sparring på om din idé er helt på månen? Satellitten er navnet på et nyt iværksættermiljø, som har slået dørene op i Vordingborg Erhvervs nye kontorer på Rådhustorvet 4F i Vordingborg.

Satellitten er et nyt kontormiljø, som tilbyder nystartede og etablerede virksomheder fleksible kontorpladser. Idéen om et iværksætterhus har længe været undervejs, og da muligheden bød sig i forbindelse med at Vordingborg Erhverv selv skulle flytte i nye lokaler er iværksætterhuset Satellitten nu blevet en realitet.

”Vi har ofte fået henvendelser fra virksomheder, som har behov for en fleksibel kontorplads, men som ikke har brug for egne lokaler. Udfordringen har været, at der ikke var særlig mange ledige skriveborde i udbud – og det ville vi gerne lave om på,” fortæller Susanne Sørensen, direktør i Vordingborg Erhverv.

Satellitten er for den nystartede virksomhed, men det er også til den etablerede virksomhed, som ønsker et kontor udenfor hjemmet. Satellitten tilbyder både fleksible pladser og lukkede kontorer, også til større virksomheder.

”Vi har tidligere hjulpet større landsdækkende virksomheder til at udvide med en filial i Vordingborg Kommune. Nu har vi mulighed for at tilbyde dem midlertidige kontorer til deres medarbejdere, mens vi sammen finder den helt rette placering,” fortæller Susanne Sørensen.

En satellit med god atmosfære

Spirepladserne er ikke noget nyt for Vordingborg Erhverv, som siden 2015 har tilbudt nystartede iværksættere at prøve deres idéer af på en gratis spireplads i et 6-måneders forløb. Louise Lindhagen fra Skarptsprog.dk har tidligere beskrevet sit forløb på spirepladsen som hendes virksomheds big bang.

”På et splitsekund mærkede jeg en atmosfære, der sitrede af sparring og netværk, som jeg ikke kunne få på hjemmekontoret eller i andre iværksættermiljøer, jeg havde opsøgt. Min virksomhed skød frem med raketfart, og efter kort tid kunne jeg leve af den,” fortæller hun om forløbet.

Du kan læse mere om Louises oplevelse af hendes spire-forløb her.

Kunne du tænke dig en plads eller et kontor i Satellitten, så kontakt Vordingborg Erhverv for at høre mere om dine muligheder.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev