OTD Packing Service opgraderer pakkelinje

af | 24. aug 2020 | Industri

Pakketeringsvirksomheden OTD Packing Service ApS i Stege forarbejder, monterer og pakker produkter, primært til medico-industrien. 

En af de faste produktioner er halvautomatisk pakning af medicinflasker til apotekerne, hvor kapsler monteres på flasker i rene rum. Denne proces, og alle andre opgaver i huset, kvalitetssikres igennem ISO 9001, som OTD Packing Service ApS har været certificeret til siden 2019. Nu arbejder man hen imod ISO 13485.

Stock

Virksomheden har længe ønsket at opgradere processen med flaskepakning; så den manuelle del begrænser sig til at fødelinjen med produkter samt tage færdige produkter fra til emballering. Naturligvis også den meget vigtige kvalitetskontrol og dokumentation, som er en væsentlig del af alle opgaver hos OTD Packing Service ApS. Arbejdsmiljø, produktionsflow og kapacitet er nogle af de faktorer der lå til grund for overvejelserne. Tankerne er nu omsat til virkelighed, i form af en automatisk ”flaskerejser”, som blev installeret og testet ultimo juli, og tages i brug i begyndelsen af august 2020.

Næste opgradering af flaskelinjen vil være en fyldestation, så der kan leveres flasker som indeholder kundens produkt. Hos OTD Packing Service ApS er man omstillingsparat, og arbejder tæt sammen med kunderne omkring skræddersyede pakkeri-løsninger. Med dette mindset er investeringer i lokaler, og specifikt produktionsudstyr, en helt afgørende faktor for succes. Så udvikling og omstilling er en fast del af hverdagen hos OTD Packing Service ApS – også i fremtiden.

Stock

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev