Ørslev Turisttrafik A/S har tilfredse passagerer

af | 17. apr 2018 | Vordingborg Erhverv nyheder

PRESSEMEDDELELSE: Ørslev Turisttrafik A/S er blevet kåret som Årets Busoperatør 2018. Det er anden gang, at Ørslev har modtaget den fornemme pris. I 2015 blev Ørslev også Årets Busoperatør.

Prisen som Årets Busoperatør tildeles de busoperatører, der af passagerne har fået de bedste bedømmelser. Ca. 30.000 af Movias passagerer er blevet interviewet og på baggrund af disse interviews udarbejdes et kundetilfredsindeks, hvor Ørslev har scoret højest. Bedømmelsen som foretaget på baggrund af tilfredshedsundersøgelse blandt passagererne på de fire buslinjer 661R, 664, 669 og 678.

Prisen som Årets Busoperatør 2018 blev den 17. april 2018 overrakt til administrerende direktør Ole Pedersen af Movias administrerende direktør Dorthe Nøhr Pedersen i forbindelse med Movias Operatørkonference på Hotel KolleKolle i Værløse

Med prisen fulgte 100.000 kr. og et maleri af Per Hillo.

”Prisen er først og fremmest medarbejdernes fortjeneste. Chaufførerne har en nøglerolle i arbejde med at skabe glade og tilfredse passagerer, og jeg er meget stolt af den indsats de yder hver dag. Det er dem, som gør det til en oplevelse for passagerne at rejse fra A til B med bussen”, udtaler administrerende direktør Ole Pedersen.

Du kan læse mere om Ørslev A/S fra vores interview med Ole Pedersen, da de vandt samme pris i 2015.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev