Nye udfordringer til en god kollega

af | 21. dec 2016 | Vordingborg Erhverv nyheder

PA og analysekonsulent, Lasse Gormsbøl Larsen, har fået nyt job fra 1. januar og stopper derfor hos Vordingborg Erhverv. Lasse har været en del af Vordingborg Erhverv siden starten i maj 2014. Faktisk blev han få måneder forinden – i februar 2014 – ansat i det daværende Vordingborg Udviklingsselskab, som Vordingborg Erhverv senere hen brød ud fra. Lasse er dermed også den medarbejder, som har siddet på kontoret på Marienbergvej i længst tid.

I Vordingborg Erhverv har Lasse arbejdet med mange forskellige ting. Det drejer sig i høj grad om en hel masse internt arbejde, hvor han sammen med Susanne Sørensen har holdt overblikket over de mange aktiviteter og projekter, som vi beskæftiger os med. En stor del af hans arbejde har derfor også været samarbejdet med en række interessenter, herunder ikke mindst Vordingborg Kommune og vores bestyrelse. Derudover har Lasse – som mange måske ved – fungeret som sekretariat for Vordingborg Erhvervsforening igennem de sidste ca. 2 år. Når Lasse stopper hos os, betyder det også at nye kræfter vil komme til i regi af Erhvervsforeningen.

Det er ikke et hvilket som helst job Lasse forlader os for; fra første januar skal han nemlig arbejde i Köln for en schweizisk virksomhed, der udvikler databaseløsninger. Her skal Lasse være ekstern konsulent, som sidder in-house hos en stor kunde i Köln. Vi ønsker Lasse alt muligt held og lykke med de fremtidige udfordringer.

Lasse havde sidste arbejdsdag hos Vordingborg Erhverv torsdag d. 22. december. Det blev markeret ved reception med Glögg og JuleWrappers. [su_slider source=”media: 3426,3427,3428,3429″ title=”no”]

 

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev