Marinecenteret: Raketvækst får et 12-tal

af | 28. okt 2018 | Vækst, Vordingborg Erhverv nyheder

Den 3.-5. oktober 2018 afholdt Vordingborg Erhverv Raketvækst forløb for 7 lokale virksomheder.

I løbet af tre intense dage i flotte rammer på Præstekilde Hotel på Møn, blev alle de deltagende virksomheder taget op i helikopteren og fløjet hele vejen rundt om virksomheden for at lande igen fredag eftermiddag, godt møre og med en fornyet strategi.

En af deltagerne var Marianne Hansen, som sidste år overtog og genåbnede Masnedø Marinecenter, og hun var yderst positiv over forløbet.

”Jeg vil gerne starte med at give Raketvækst og Præstekilde Hotel et 12 tal” fortæller hun. Marianne var meget positivt overrasket over at Raketvækst ikke blot var et kursus som så mange andre, hvor man får præsenteret nye ideer og tanker.

”Det har været tre dage, med min egen virksomhed i fokus – det har været guld værd at bruge de tre dage med professionelle konsulenter, som udfordrede mig og min virksomhed. Man får arbejdet i dybden med sin virksomhed, og ender ud med en strategiplan for de næste 6 måneder. Det var ikke bare konsulenterne der hjalp mig på vej, det var også den feedback der var i sparringen med de andre virksomhedsejere. De to ting supplerede hinanden godt, og gik op i en højere enhed.” fortæller hun engageret om oplevelsen på Raketvækst.

Marianne vil anbefale alle at tage tre dage ud af den travle kalender, og tage på raketvækst.

”Det betaler sig! Konsulenterne og stemningen på kurset hjælper med at holde fokus på opgaven og roen på Hotel Præstekilde gav plads til fordybelse”. Og hun afslutter – ”Jeg har svært ved at finde ord for hvor godt det har været”.   

Hvad er Raketvækst?

Raketvækst er et tredøgns kursus, som afholdes i samarbejde med Væksthus Sjælland og deres vækstkonsulenter. Er du blevet fristet eller nysgerrig på at høre mere, så kontakt Jens Damgaard, tlf. 2818 0912 eller mail jd@vordingborgerhverv.dk, og få sikret dig en plads på næste Raketvækst-hold.

 

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev