Fremgang i Stege

af | 19. dec 2019 | Detail

Der er tro på vækst i Stege, som i år også blev kåret som Julens By.

Julens By blev for 17. år kåret af P4 Sjælland, og dette år blev titlen tildelt Stege. Formand for Møns Handelsstansforening og City Manager i Stege, Tina Olsen, har stået i spidsen for aktiviteter i byen siden hendes ansættelse i midten af år 2019, og hendes samarbejde med butikkerne om især juleaktiviteter er i den grad blevet anerkendt. Ud af 16 kandidat-byer over hele regionen og flere hundrede indstillinger til Julens By 2019 gjorde Stege sig fortjent til titlen.

“Det er da skønt, at Stege er blevet set og anerkendt som den smukke by, den er – også her i juletiden. Og jeg er stolt af alle de frivillige, der har brugt timer på at give byen en festlig julestemning. De frivillige lægger hele året en stor indsats, og det er bestemt med til at gøre Stege til den fantastiske by, den er”, siger Tina Olsen.

Tina glæder sig også til at byde år 2020 velkommen, hvor hun ser mange udviklingsmuligheder for byen. I en artikel i Sjællandske påpeger hun, at selvom der er få tomme butiksvinduer i Storegade i Stege, så er der gode chancer for at få en veletableret butik til at køre i mange år.

“Sisse Herskind fra Møns Handelshus har lukket hendes forretning efter otte år, og man kan stadig få hendes produkter i andre butikker. Det er jo noget af det, der er så fedt ved Stege: At vi taler sammen og finder en løsning,” siger Tina med henvisning til, at Moshroom og Vinhuset Møn har overtaget en del af sortimentet fra handelshuset.

“Vi har så meget, vi kan byde på – tænk bare på Dark Sky og Biosfære Møn. Hvis man ikke vælger Stege, forstår jeg det slet ikke,” afslutter Tina.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev