Ergoterapeut med konsulentsucces

af | 1. feb 2016 | Iværksætteri

Hanne Holmer er uddannet som ergoterapeut. Efter mange års arbejde med sanseintegrationsbehandling og sansestimulering – bl.a. som leder af Snoezelhuset i Maribo – er Hanne nu sprunget ud som selvstændig sansekonsulent med stor succes.

Mange års erfaring inden for især det psykiatriske behandlingsområde og 20 år som leder af Snoezelhuset i Maribo gav Hanne lyst til at arbejde mere med sanserum. Hun ved, hvor effektivt det er, og hun kan se det store behov. Hun siger:

”Andre sansehuse henvendte sig for at få sparring til bl.a. indretning, valg af inventar og anvendelse. Derfor fik jeg ideen til at blive konsulent og derigennem øge kendskabet og brugen af sansehuse.”

Styrket motorik og stimulering af hjernen

Sanserum bliver også kaldt for ”snoezelen-rum”. Snoezelen er sammensat af to hollandske ord, snuffelen og doezelen, som betyder henholdsvis snuse og blunde. Det dækker over rum, der er skabt med det formål, at brugerne kan bruge deres sanser på en ny måde og på den måde få styrket motorikken og stimuleret hjernen. Rummene kan fx være indrettet med spejlkugler med lyseffekter, der giver visuelle oplevelser, og boblerør, der afgiver behagelige lyde.

Som konsulent tilbyder Hanne Holmer at hjælpe med at indrette sanserummene, ligesom hun kan undervise i sansestimulering og metoder til udredning af behov og tilrettelæggelse af behandling.

[su_quote cite=”Hanne Holmer om sin spireplads”]Vordingborg Erhverv har for mig betydet sparring på hele mit koncept med forretningsplan, prismodel, grafisk identitet og salg. Det har også betydet, at mit netværk er blevet større.[/su_quote]

Fra lederstilling til livet som selvstændig

For Hanne Holmer har beslutningen om at skifte det trygge liv med en fast lederstilling ud med en selvstændig tilværelse som konsulent vist sig at være frugtbar. Allerede nu kan hun se, at budgettet for 2016 kommer til at holde, og hun har et klart billede af, hvordan fremtiden skal se ud:

”Jeg vil gerne udvikle min konsulentforretning yderligere og fylde flere opgaver i kalenderen. Bl.a. kunne jeg godt tænke mig at deltage i flere spændende projekter om at etablere sansehuse”.

Kontakt Vordingborg Erhverv for mere information om spirepladserne.

[su_button url=”http://vordingborgerhverv.dk/kontakt-os/” background=”#7c014d” color=”#ffffff” size=”10″ radius=”5″ text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ title=”Kontakt “]Kontakt os[/su_button]

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev