En vitaminindsprøjtning uden lige

af | 1. feb 2019 | Industri, Vordingborg Erhverv nyheder

I sidste uge var borgmester Mikael Smed og vores direktør Susanne Sørensen taget på virksomhedsbesøg. Denne gang gik turen til JemoPharm i Stege. JemoPharm er en produktionsvirksomhed, som udvikler og producerer naturbaserede lægemidler, kosttilskud og vitaminer.

På Møn ligger en virksomhed, som går op i sundhed. JemoPharm har eksisteret siden 1986, og har mere end 30 års erfaring med udvikling og fremstilling af vitaminer og kosttilskud. I 2011 blev JemoPharm en del af The Whole Company. Under The Whole Company-paraplyen findes stærke brands som Castus og Fredsted The, og fælles for alle brands er, at produkterne er et sundere alternativ til andre konkurrerende produkter på markedet.

JemoPharm er en virksomhed i vækst – 2018 var et år i fremgang, og forventningerne er endnu højere for 2019. Blandt andet bød 2018 på en styrkelse af salgsafdelingen og et opkøb af netvirksomheden Zentabox.dk. Virksomheden er også interesseret i robotteknologi og søger løbende nye medarbejdere.

Mandag den 21. januar tog borgmester Mikael Smed og erhvervsdirektør Susanne Sørensen på besøg for at høre mere om, hvad det er JemoPharm kan.

Kvalitet og natur i fokus

Produkterne udvikles og produceres på fabrikken på Møn, og mange af produkterne er naturbaserede, alle produceret af høj kvalitet og inspireret af den Møn’ske natur.

JemoPharm er en højteknologisk virksomhed og besøget bød blandt andet på en rundvisning i produktionen, hvor medarbejderne viste maskineriet og produkterne frem. De erfarne medarbejdere håndterer maskinerne, med ansvar for opgaven lige fra opstart til rengøring.

Skønhed = sundhed og sundhed = skønhed

Sådan lyder mantraet i en ny produktlancering fra JemoPharm, som også så dagens lys i 2018. Produktserien Smuuk Skin er en række skønhedsprodukter, som består af tabletter og olier, som styrker både hår og hud, og er udviklet i samarbejde med førende forskere. Serien er ligeledes inspireret af naturen og de smukke omgivelser på Møn, og er et såkaldt cosmeceutical-produkt, som kombinerer en unik sammensætning af vitaminer, mineraler og næringsstoffer med forskellige skønhedsegenskaber.

JemoPharm udvikler og producerer selv alle sine produkter, og har ligeledes også produktion for andre. 2/3 af omsætningen genereres uden for Danmarks grænser, så JemoPharm er i den grad en virksomhed med internationalt udsyn og planer for fremtiden.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev