Virksomhedsbesøg pakket ind i plast

af | 24. sep 2018 | Industri, Vækst

Mandag den 17. september var borgmester Mikael Smed og erhvervsdirektør Susanne Kruse Sørensen taget på virksomhedsbesøg hos AMP A/S i Stensved.

Der er fart på hos plastvirksomheden AMP A/S i Stensved. Så meget endda så ordrebogen er ser yderst positiv ud frem til 2020, og virksomheden er i så stor vækst at de er i gang med en udvidelse på 900 kvadratmeter. Borgmesteren og erhvervsdirektøren fik en rundvisning hos den erfarne virksomhed, og der blev lyttet interesseret til fortællingerne om produktion, specialisering, vækst og et stærkt samarbejde med andre lokale virksomheder.

Det er heller ikke helt uden overvejelser, at vækst og udvidelse føres til dørs. AMP A/S er en kvalitetsbevidst virksomhed som leverer unikke produkter i store mængder – og netop dette gør at AMP A/S er konkurrencedygtig med lignende virksomheder i hele verden. Udviklingen og væksten er velplanlagt og kontrolleret, men det er også vigtigt at byggeriet af de ekstra kvadratmeter går efter planen, for nye maskiner er bestilt hjem og skal have tag over hovedet, så ordrerne kan leveres.

Både borgmesteren og Susanne Sørensen var imponeret over firmaets historie og udvikling.

”Det er meget positivt at møde en lokal virksomhed, hvor det går rigtig godt og som ser lyst på fremtiden. Her har vi en virksomhed som i den grad kan konkurrere med udlandet og i kommunen, vil vi gøre vores for at hjælpe den videre udvikling. Vi glæder os tilførste spadestik!” fortæller borgmester Mikael Smed om besøget.

En af vejene til vækst er en god dialog med kunder og leverandører og virksomheden har også gode, loyale medarbejdere, som kender deres arbejdsplads godt og støtter op om den. AMP A/S beskæftiger også unge mennesker fra lokalmiljøet, blandt andet i pakkeriet i weekender.

Om AMP A/S:

AMP A/S blev grundlagt i 1991 og er en 100% dansk ejet virksomhed, som specialiserer sig i sprøjtestøbning af termoplastiske komponenter, blandt andet til medicinalindustri og sundhedssektoren.

Du kan læse mere om AMP A/S på www.amp.dk.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev