En virksomhed med mange jern i ilden

af | 19. sep 2019 | Bygge og Anlæg

Virksomheden Morsø Anlæg fikden 13. september besøg af borgmester Mikael Smed og erhvervsdirektør Susanne Sørensen. Det kom der en interessant og idérig dialog ud af.

Morsø Anlæg er en virksomhed med mange jern i ilden, og de vil gerne have flere. Det gav de også udtryk for, da borgmesteren var på besøg – der var mange gode forslag til både kommune og erhverv, som kan gavne samarbejdet mellem alle parter.

Jacob Bovin, som er direktør i Morsø Anlæg ønsker også at samarbejde med andre virksomheder i kommunen for at kunne byde på større opgaver, eksempelvis opgaver i forbindelse med Storstrømsbroen og det italienske konsortium.

”Jeg er glad for den gode dialog, vi har haft i dag. Det er meget positivt, når vores lokale virksomheder udtrykker ønske om samarbejder. Det går rigtig godt i tråd med vores planer for en håndværkerby.” fortæller Susanne Sørensen.

Morsø Anlæg har eksisteret siden 1990, og er en særdeles alsidig og rummelig virksomhed. Virksomheden ansætter gerne unge mennesker, som tidligere har været på afveje i deres tilværelse. Et fast job hjælper dem til at komme på ret køl igen.

Morsø Anlæg er specialiseret i anlægsopgaver, nedrivning og naturprojekter. De udfører opgaver for både private og offentlige bygherrer.

Af de mange forskelligartede opgaver tæller en renovering af pladsen foran Brugsen i Fanefjord, samt en nedrivning af Fanefjord Mejeri. De arbejder med cykelstier, parkeringsarealer og fortove.

For Slots- og Kulturstyrelsen renoverer Morsø Anlæg gravhøje i hele Danmark og tidligere har virksomheden været med i et naturprojekt for markfirben. De har også været involveret i et projekt, hvor de har været med til at lave et flagermushotel.

Hvis man skulle begynde at kede sig, så arbejder Morsø Anlæg også med fældning af skov og oprensning af søer, så det er ikke opgaver der mangler.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev