Lokal anlægsvirksomhed modtager gazelle

af | 24. feb 2023 | Business Park Vordingborg, Bygge og Anlæg

Der er grund til ekstra glæde for tiden hos anlægsvirksomheden Sandgren Anlæg ApS, der ligger i erhvervsområdet Business Park Vordingborg. Gennem de seneste fire år er omsætningen i virksomheden tredoblet, og det har udløst en Børsen Gazelle.

”Vi har været heldige samtidig med, at vi har været dygtige. Vi har været heldige at få nogle dygtige folk. Det er jo altafgørende. Og så har vi været dygtige til at styre dem”, fortæller indehaver af Sandgren Anlæg ApS, Kristian Sandgren.

Børsen Gazelle uddeles til virksomheder, der har haft vækst i fire kontinuerlige regnskabsår, samt at der er sket en fordobling af omsætningen i perioden.

Ifølge indehaveren er grundlaget for succesen de gode medarbejdere, men hos anlægsvirksomheden har de desuden klart definerede rammer i ledelsen.

”Jakob er ansat til at sørge for at opgaverne bliver udført ordentlig og følger op på det. Og han er meget dygtig til sit håndværk selv. Så han har været i stand til at spotte, hvor de dygtige folk er”, siger Kristian Sandgren.

”Jeg har styret økonomien bag. Og de to ting har spillet godt sammen.”

Det er Kristian Sandgren, der ejer virksomheden Sandgren Anlæg ApS. Jakob er ansat som driftsleder. Anlægsvirksomheden beskæftiger desuden 12 medarbejdere indenfor alt entreprenørarbejde. Det er dog primært kloak- og anlægsarbejde, virksomheden udfører.

Størstedelen af virksomhedens kunder er inden for det offentlige, men der udføres også arbejde for private og andre virksomheder.

“Hos os skal man kunne sige, hvad man synes. Ellers fungerer dagligdagen ikke for nogen”

Ejer Kristian Sandgren | Sandgren Anlæg

Flytning til Business Park Vordingborg

Virksomheden blev etableret i 2007 af en 21-årig Kristian Sandgren. Undervejs har Sandgren Anlæg haft hjemme på flere lokationer, og i dag 15 år efter ligger anlægsvirksomheden i Business Park Vordingborg i nybyggede lokaler.

Og den nye lokation bidrager positivt til virksomhedens videre vækst.

”Da vi først havde kigget på området, var vi ikke i tvivl om, at det var rigtigt at placere os her. Primært på grund af motorvejen, der er 30 sekunder herfra. Det passer godt i forhold til vores logistik. Vi kører primært nordpå, så det her ligger på vejen,” siger indehaveren.

Ifølge indehaveren af Sandgren Anlæg ApS flyttede virksomheden, fordi de havde et behov for mere ordnede rammer. Førhen opererede de fra den private adresse på Bogø.

”Vi synes selv, vi har lavet en flot bygning. Og når vi er færdige med det hele, skulle det gerne se ordentlig og pænt ud. Så vi kan fremstå ligeså professionelle, som vi forsøger at være”.

Kristian Sandgren foran hans virksomhed Sandgren Anlæg ApS, som netop har modtaget en Gazelle pris

“Vi skal helst vokse, så vi bliver 4-6 mand yderligere”

Ejer Kristian Sandgren | Sandgren Anlæg

Stabile kunder

Selvom der både er energikrise og inflation forventer ejeren af anlægsvirksomheden at kunne fastholde de gode væksttakter. De har nemlig fokuseret på service af offentlige bygninger og anlæg.

”Hvis vi fortsat kunne servicere dem godt, og hvis vi kan holde dem tilfredse. Så har vi nok også stadig arbejde”,

”Jeg håber på fremtiden ser lys ud. Vi skal helst vokse, så vi bliver 4-6 mand yderligere, og så skal vi nok holde på det. Stille, roligt og stabilt. Det er planen.”

 

Kasper Buur - Presse- og kommunikationskonsulent

Skrevet af Kasper Buur

Presse- og kommunikationskonsulent

T: +45 51 93 58 29

E: kb@businessvordingborg.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Business Vordingborg

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev