Vækstprogram får lokal virksomhed til at øge omsætningen eksplosivt

af | 4. jul 2018 | Innovation, Iværksætteri, Vækst

Vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg, der blev søsat i 2017 med støtte fra Erhvervsstyrelsen, får nu den lokale IT-virksomhed LeadDoubler til at vokse eksplosivt. Gennem vækstprogrammethar den australske vækstguru, Rodin Genoff, hjulpet den lokale virksomhed til at finde nye samarbejdspartnere og skabe omtale. På den baggrund vurderer LeadDoubler en tidoblet omsætning på virksomhedens nye initiativ, der lanceres til efteråret.

”LeadDoubler er en virksomhed, der svømmer mod strømmen. Hvis virksomheden havde ligget i Silicon Valley, ville den have skaleret enormt fra Dag 1. LeadDoubler er en af de førende virksomheder i verden på sit område og bidrager med nye teknologiske løsninger til den moderne økonomi. Gennem vækstprogrammet er LeadDoubler blevet klar til at tage næste skridt på vækststigen og bygge en endnu stærkere virksomhed på lang sigt,” fortæller Rodin Genoff, der tidligere er præmieret af OECD for at få virksomheder til at vokse.

Revolution i rekrutteringsprocesser

LeadDoubler.com, der er en platform for interaktivt indhold, såsom tests, konkurrencer og beregnere, vil til efteråret lancere et nyt HR-værktøj, der skal hjælpe virksomheder i rekrutteringen af nye medarbejdere. Morten Matras, direktør i LeadDoubler, forklarer, at det nye HR-værktøj vil revolutionere rekrutteringsprocessen. I stedet for et traditionelt jobopslag vil virksomheder fremover kunne rekruttere medarbejdere ved hjælp af en online test, som ansøgeren skal besvare. Når ansøgeren har besvaret spørgsmålene, bliver svarene ratet og sendt til virksomheden, der får den nødvendige information om ansøgeren. Det mindsker antallet af potentielle kandidater, så der fra begyndelsen er fokus på de ansøgere, der er bedst egnede til stillingen.

”Vækstpotentialet for vores nye HR-værktøj er mindst tidoblet på grund af vores deltagelse i vækstprogrammet. I øjeblikket har mange virksomheder mere brug for nye medarbejdere end for nye opgaver, og de efterspørger et værktøj, der kan vende op og ned på en langtrukken ansøgningsproces. Via vækstprogrammet og Rodin Genoffs hjælp får vi udbredt værktøjet langt hurtigere. Vi kan allerede nu se at det vil hjælpe vores kunder med at vækste og samtidig skabe nye arbejdspladser i LeadDoubler,” siger Morten Matras. 

Fra vokseværk til stabil vækst

Vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg er et samarbejde mellem de tre kommuner og Erhvervsstyrelsen, der frem mod udgangen af 2019 har investeret et tocifret millionbeløb i udviklingen af de lokale virksomheder. Målet er at øge den private jobskabelse med 150 fuldtidsstillinger, en årlig værdiskabelse på 250 mio. kr. og en øget kapitaladgang på 50 mio. kr. Rodin Genoff indgår i delprojektet Manufacturing the Future, der har særligt fokus på virksomheder inden for produktion, vedvarende energi, design og IT.

Lokalt er det Vordingborg Erhverv, der er tovholder på vækstprogrammet og Manufacturing the Future. Hér glæder direktør, Susanne Kruse Sørensen, sig over, at vækstprogrammet allerede giver afkast for de lokale virksomheder.

”Vores lokale produktionsvirksomheder har vokseværk, og med vækstprogrammet sikrer vi de rette vilkår for at skabe en mere stabil og varig vækst. Det har allerede givet afkast i nye jobs. Samtidig understøtter vækstprogrammet det moderne arbejdsmarked med sit fokus på IT, teknologi og cirkulær økonomi, og det vil på sigt styrke alle de lokale virksomheder,” fortæller Susanne Kruse Sørensen.

Kontaktoplysninger

For yderligere information kan følgende personer kontaktes:

  • Programkoordinator, Mikkel Lundemann Rasmussen: 2825 4637
  • Direktør i LeadDoubler.com, Morten Matras: 6171 1103
  • Direktør i Vordingborg Erhverv, Susanne Kruse Sørensen: 2380 9046

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev