Stor opmærksomhed omkring erhvervslivet i Vordingborg

af | 15. jan 2018 | Bygge og Anlæg, Detail, Vordingborg Erhverv nyheder

Vordingborg Erhverv har som altid gang i mange forskellige projekter, og den seneste uge har det givet en del opmærksomhed i både skrevne medier og på TV.

Storstrømsbroen har i særdeleshed skabt meget opmærksomhed i de første dage af det nye år, hvor vores direktør Susanne Kruse Sørensen den 9. januar var i TvØst. Her lagde hun vægt på at virksomhederne er klar og glæder sig over udsigten til lokale arbejdspladser, hvis produktionen placeres på Masnedø, så vi kan få endnu mere vækst og arbejdspladser til kommunen og til de lokale virksomheder.

Du kan se klippet fra 9. januar her.

De lokale virksomheder i Vordingborg maner også til besindelse omkring en eventuel forsinkelse af Storstrømsbroen på nuværende tidspunkt – senest var Ole Stage A/S i TvØst og fortalte hvordan de glæder sig til at kunne byde på de kommende opgaver. Indtil da har de masser af andre opgaver og gang i forretningen med lokale anlægsinvesteringer, som det nye Vandhus ved DGI Huset i Vordingborg.

Du kan se Ole Stage i TvØst den 11. januar her.

Men det var ikke kun den nye Storstrømsbro der fik opmærksomhed i den forgangne uge. Også i detailhandelen er der fokus på vækst – derfor var vores Citymanager Thomas Jakobsen live i TvØst, hvor han blev interviewet omkring mulighederne for at skabe vækst i handelslivet, ved at give nye butikker gratis husleje i det første år – et eksempel som nu er realiseret i Nakskov.

Du kan se Thomas give sin vurdering her.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev