Nyt projekt skal løfte virksomhedernes kompetencer på offshore området

af | 9. sep 2019 | Internationalt, Vordingborg Erhverv nyheder

Vordingborg Erhverv deltager som projektpartner i Interreg North Sea Region-projektet, the Right Skills for the Right Future, sammen med seks andre Nordsø lande.

Projektet har til formål at kortlægge behovet for fremtidens kompetencer i den blå energisektor samt igangsætte en række indsatser der kan imødekomme behovet hos virksomhederne. Det er en branche der på tværs af landende i Nordsøregionen er i stor vækst og hvor der øjnes nye udviklings- og forretningsmuligheder for virksomheder i og omkring Vordingborg kommune.

Målet er på lang sigt at etablere et regionalt læringscenter for offshore energisektoren. Et område hvor der stilles store krav til uddannelses- og kompetenceniveau hos medarbejderne. Det vil have stor betydning for ift. til at kunne tilbyde kvalificeret arbejdskraft særligt i forbindelse med Kriegers Flak havvindemølleparken, hvor Klintholm Havn er servicehavn.

Har du lyst til at læse mere om ’Right Skills for the Right Future’-projektet, kan du klikke her.

Ønsker du at deltage eller vide mere om pilotprojektet og mulighederne for offshore træning, kontakt venligst Benjamin Ajida: bj@vordingborgerhverv.dk

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev