Morgenbrød, kaffe og fuldt drøn på erhvervsudviklingen

af | 21. feb 2020 | Følg vores arbejde, Vordingborg Erhverv nyheder

Torsdag den 20. februar åbnede IBKA A/S døren for de mange erhvervsfolk, der tog imod invitationen på morgenmad og samarbejdsmøde med Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhverv.

Mere end 65 erhvervsfolk, politikere, medlemmer af kommunalbestyrelsen og konsulenter fra Vordingborg Erhverv brugte deres torsdag morgen sammen. Emnet var ”Samarbejde om vækst”, og det emne blev i den grad drøftet mellem alle parter.

Henrik Lorentsen Bøgeskov, adm. direktør for IBKA A/S, startede med at fortælle om deres virksomhed – en international virksomhed, som på dagen havde mange medarbejdere udsendt på opgaver. Som han selv sagde: “Det er en god dag, når jeg møder ind, og der næsten ikke er nogle her. Vores arbejde er nemlig ude hos vores kunder.”

Dernæst bød borgmester Mikael Smed velkommen til den allerførste Business Breakfast. Og direktør af Vordingborg Erhverv, Susanne Sørensen, fortalte om den positive erhvervsudvikling, som vi har oplevet i 2019 – og som vi skal samarbejde om at fortsætte og selvfølgelig hæve.

Bent Haumann fortalte om sin erfaring fra Hvide Sande Havn. Og særligt hans erfaring med opførsel og servicering af teknikere på Horns Rev 3 var til stor interesse for de deltagende, da vi selv vil stå med samme opgave inden for kort tid, når Kriegers Flak skal opføres med Klintholm Havn som servicehavn.

Den sidste del af programmet var dialog. Kommunale repræsentanter og konsulenter fra Vordingborg Erhverv delte sig ved bordene med to indledende spørgsmål:

  • Hvad er vigtigst for din virksomhed i et samarbejde med Vordingborg Kommune og Vordingborg Erhverv?
  • Hvilket tilbud/hvilken service kunne din virksomhed godt tænke sig?

Hør interview med borgmester Mikael Smed og se billeder fra Business Breakfast

Programpunktet “Dialog ved bordene” satte erhvervsdrivende sammen med politikere, direktionen og konsulenter fra Vordingborg Erhverv. Der var stort engagement og forskellige relevante synspunkter blev delt. i har fået rigtig mange gode input, som vi er igang med at samle og dele med Vordingborg Kommune. Du kan se alle input fra dagen lige her. 

Se dagens præsentationer her

Præsentation af IBKA A/S af Henrik Lorentsen Bøgeskov, adm. direktør hos IBKA A/S

Erhvervslivet i 2020 af Susanne Sørensen, direktør hos Vordingborg Erhverv

Samarbejde om vækst af Bent Haumann, Senior Business Development Manager hos Hvide Sande Havn

 

 

 

 

 

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev