MikroVirk tog på tour

af | 15. apr 2016 | Vordingborg Erhverv nyheder

En bus fra Ørslev A/S, ni virksomhedsbesøg og 30 iværksættere fra MikroVirk – Det var opskriften på en begivenhedsrig dag på tour gennem hele kommunen, da Vordingborg Erhverv havde arrangeret Tour de MikroVirk.

Der var god stemning og næsten ikke til at få ørenlyd, da 30 engagerede MikroVirk’ere tog med på en heldags bustur, hvor ni lokale virksomheder bød indenfor og stillede deres virksomhed til skue. Der blev netværket og skabt nye kontakter, kendskaber og delt ud af erfaring og kundskaber, og de mange virksomheder fik et godt indblik i hinandens hverdag og virke.

Tour de MikroVirk var et initiativ, som tog sin form i MikroVirk’s styregruppe, allerede inden netværket var startet rigtigt op. Med et halvt år på bagen og 100 medlemmer i netværket blev det endelig tid til den ventede bustur den 7. april 2016, og dagen gik over al forventning. De mange gode initiativer i MikroVirk går heller ikke ubemærket hen:

‪”Det er en overordentlig god måde at arbejde med en kommunes meget hemmelige potentiale – mikrovirksomhederne. Bravo til Vordingborg, der gør en seriøs og konsekvent indsats for at styrke de mikrovirksomheder, som skaber masser af vækst.” fortæller Abelone Glahn fra Guldborgsund, som selv har stor viden om mikrovirksomheder og mange års erfaring med rådgivning om opbygning og drift af netværk.

Deltagerne fik også en masse godt ud af touren:

”Jeg har mødt mange af de andre medlemmer flere gange før, men nu har jeg fået et bedre billede af hvem de er, efter at jeg har set deres virksomhed. Den her tour gør det muligt for os at lære hinanden bedre at kende. På den måde bliver vi synlige for hinanden, og bagefter kan vi gå ud og gøre os synlige for andre. På næste tour kan vi eksempelvis besøge nogle af de større virksomheder.” sagde Susan Thydal fra Thydal Kommunikation.

”Det er jo det, det hele handler om. At skabe synlighed, så vores små virksomheder kommer frem i lyset, og det starter med at vi bliver synlige for hinanden.” fortæller Dan Holck-Hansen, erhvervsservicechef i Vordingborg Erhverv.

Du kan læse hvor touren gik hen her.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev