Mange opgaver til lokal el-installatør

af | 8. jun 2018 | Bygge og Anlæg, Vækst

Henrik Larsen fra El-Comp er i godt humør; firmaet har nemlig fået ikke bare én, men flere opgaver i forbindelse med de mange anlægsprojekter der er i gang, særligt i den sydlige del af Vordingborg.

På Vingevej i Vordingborgs nordvest-kvarter finder vi el-installatørfirmaet El-Comp. På adressen er der travlt, for udover det daglige arbejde og de faste opgaver med at levere tavler til ‘Flygt’ pumpestationer over hele landet, så er der også gang i rigtig mange store entrepriser i Vordingborg.

El-comp har nemlig vundet opgaven med at levere byggestrøm til byggeriet på den nye Ringsted-Femern bane og etableringen af en ny Masnedsundbro, som bygges af Per Aarsleff og det giver løbende arbejde, blandt andet med serviceeftersyn hver tredje måned, og akut tilkaldevagt.

”Vi er på opgaven og står til rådighed 24-7. Hvis der er problemer med strømmen, så står vi klar på pladsen indenfor en halv time – et så stort byggeri skal helst ikke stå stille, så det skal ordnes med det samme. Vi sætter stor pris på at Aarsleff benytter lokal arbejdskraft og vi passer det 110% for at leve op til opgaven.” fortæller Henrik Larsen om betydningen af opgaven.

[su_youtube url=”https://youtu.be/htmeagslpdc” width=”400″ height=”300″ autoplay=”yes”]

Udover den nye jernbane har El-comp fået en lignende opgave på Vordingborg Vesthavn, hvor entreprenørfirmaet Munck Havne og Anlæg er i gang med en stor udvidelse af havnearealerne.

Og så er der håb om flere opgaver i forbindelse med det kommende byggeri af den nye Storstrømsbro. Her er der allerede skabt en god dialog.

”Vi har vundet udbuddet på at levere alt i it udstyr til Storstrøm Bridge Joint Venture I/S. Det er godt nok ikke vores speciale, men når deres medarbejdere skal bruge en ny computer, eller der skal skiftes en printer, så er det os, der leverer. Vi har fået en god aftale hos en ekstern leverandør, og vi bød os derfor ind på opgaven og fik den. Vi håber selvfølgelig, at det også kan give flere opgaver, når byggeriet rigtig skal i gang.” fortæller Henrik Larsen.

Kontakten med konsortiet SBJV kom i stand gennem Storstrøm Service Group, et samarbejde som netop skal facilitere kontakt og 24/7 service til konsortiet, og sikre at flest mulige lokale virksomheder får mulighed for at byde ind på opgaverne.

Af andre store entrepriser har El-comp også vundet opgaven på det nye borgercenter i Vordingborg, som de snart skal i gang med.

El-comp har 17 ansatte og arbejder på alt fra store entrepriser til udskiftning af ledningen i fru Hansens strygejern. Ingen opgaver er for små eller for store – det handler i høj grad om samarbejde. Og når byggeriet går i gang er Henrik også klar til at samarbejde med andre kollega-firmaer, så opgaverne kan blive løst lokalt.

”Det nytter ikke noget, hvis det hele ender ud af kommunen, fordi vi ikke arbejder sammen – så hvis vi vinder opgaven, så er jeg i den grad klar til at tage kollegaerne med på opgaven, så vi kan løse den bedst muligt.” siger han.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev