Lille firma med store opgaver

af | 27. jun 2017 | Bygge og Anlæg

Weilers Gulv & Tømrerfirma består af to ansatte udover indehaveren. Men det er ingen hindring for at kaste sig ud i store projekter – og det fører mere arbejde med sig.

Kim Weiler havde ikke umiddelbart forestillet sig, at han og hans virksomhed skulle være med til at bygge Danmarks næststørste fængsel i Nørre Alslev på Falster. Men i alt 25.000 kvadratmeter linoleumsgulv bliver det til, når arbejdet er helt færdigt.

”Jeg startede med bare at være med som underentreprenør. Da Jakon A/S, som står for byggeriet, valgte at stoppe samarbejdet med ham, jeg arbejdede for, blev jeg spurgt, om jeg ville overtage,” fortæller Kim.

De fleste ville måske nok overveje en ekstra gang, om de havde kapaciteten til at deltage i et projekt til samlet set over en milliard kr. Men ikke Kim:

”Jeg havde ingen betænkeligheder. Vi fandt frem til en god løsning, og så var det ellers bare om at komme i gang”, siger han og tilføjer:

”Man skal tage en chance en gang i mellem!”

Godt håndværk fra Lundby belønnes

I Kim Weilers butik i Vordingborg kan man se et stort udvalg af blandt andet gulve og tæpper

Ud over håndværksvirksomheden har Kim Weiler også åbnet butikker i Lundby og Vordingborg

Hos Jakon A/S plejer man ikke at kaste om sig med roser – men med Weilers Gulv og Tømrerfirma har man gjort en undtagelse. På hjemmesiden Anmeld håndværker har det store, gamle håndværksfirma, som har varetaget styringen af flere store byggeprojekter, udtalt sig særdeles positivt om den lille håndværksvirksomhed fra Lundby.

Og Jakon A/S er ikke de eneste. Faktisk har Weilers Gulv og Tømrerfirma fået så mange positive anmeldelser, at firmaet  opnåede at blive nomineret til prisen inden for Årets Håndværker 2017. Det har givet et boost med flere opgaver, fortæller Kim, der også siger:

”Laver man godt arbejde, giver det pote.”

Samarbejde mellem kolleger

Kim har to ansatte. Det er ikke mange medarbejdere til en opgave, der går ud på at lægge linoleum på 25.000 kvadratmeter gulv.

Heldigvis har Kim et stort netværk, så dygtige kolleger fra branchen ville gerne træde til. De blev hyret som underleverandører til Weilers Gulv og Tømrervirksomhed.

”Jeg startede med at lægge gulve, da jeg  gik ud af skolen og har været selvstændig, siden jeg var 18. Derfor har jeg lært mange andre fra branchen at kende. Vi hjælper hinanden og er samarbejdspartnere, når der er store opgaver, der skal løses,” forklarer Kim.

Showroom hos Kim Weiler i Vordingborg

I den nye butik i Vordingborg kan Kim Weiler vise kunderne gulve, tæpper og vinyl.

Lige nu har Weilers Gulv og Tømrerfirma travlt med en opgave i København, hvor der skal  lægges gulv på 2.000 kvadratmeter. Kim vil også benytte sig af Vordingborg Erhvervs service til bygge- og anlægsvirksomheder:

”Monica (Erhvervsudvikler Monica Jensen, red.) sender mig relevante opgaver i udbud. Planen er, at vi gerne vil byde på noget af den vej i fremtiden. Vi kan ligeså godt tage den service med også.”

Ny butik i Vordingborg

Et udvalg af tæpper hos den lille virksomhed i Vordingborg kommune med de store opgaver

Et lille udvalg af tæpper i butikken i Vordingborg

I den senere tid har Kim haft travlt med åbningen af en ny butik i Vordingborg. Den første åbnede i Lundby i marts 2017 og har vist sig at være en stor succes. Da mange kunder kom fra Vordingborg, var det oplagt også at lægge en afdeling her, da muligheden bød sig.

”Jeg kan lide nye udfordringer, og der skal ske noget nyt”, fortæller Kim om butikkerne. Presser man ham lidt på fremtidsplanerne siger han: ”Jeg leger lidt med tanken om, at hvis butikkerne går godt, kunne det næste være en hel kæde. Men tanken er ikke helt færdigtænkt.”

Butikken i Vordingborg åbnede d. 17. juni med en velbesøgt reception med over 150 gæster.

 

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev