Iværksætteriet får en ekstra hånd

af | 4. apr 2016 | Vordingborg Erhverv nyheder

Henrik Høyer er pr. 1. april tiltrådt som projektleder hos Vordingborg Erhverv.

Der er fart på iværksætteriet i Vordingborg, det mærkes tydeligt hos Vordingborg Erhverv, som tilbyder gratis erhvervsvejledning til iværksættere og erhvervsdrivende i Vordingborg kommune. Allerede i første del af 2016 har der været et rekordstort antal henvendelser fra både nystartede og etablerede iværksættere, som ønsker hjælp og vejledning til at udvikle deres virksomhed.

Derfor er Henrik Høyer ansat som projektleder pr. 1. april 2016. Henrik kommer i samarbejde med erhvervsservicechef Dan Holck-Hansen blandt andet til at arbejde med vejledning af iværksættere og udvikling af iværksætteri.

Henrik Høyer har selv været selvstændig erhvervsdrivende de seneste 14 år, og har arbejdet som både selvstændig konsulent og som freelancer for små og mellemstore virksomheder. Også her har fokus været på vejledning af virksomheder og forretningsudvikling, så Henrik er godt rustet til at møde områdets virksomheder og glæder sig til at tage hul på opgaven.

Henrik tilføjer: ” Vordingborg har en rigtig god tradition for iværksætteri, så det bliver spændende at få lov til at blive en del af det professionelle team hos Vordingborg Erhverv, og dermed være med til at understøtte denne mængde af initiativ fra nye, og tidligere, iværksættere. Det er jo ret unikt, at man som iværksætter, eller virksomhed generelt, kan komme ind ad døren og få gratis sparring, støtte og input. Så jeg ser frem til at komme i gang”

Både før og efter Henrik Høyer blev selvstændig, har han bl.a. været med til at udvikle egne brands, for selskaber som havde brug for ”ekstra ben at stå på”. Tidligere har han også været med til at udvikle salgskanaler i Norden for en række virksomheder inden for forskellige brancher.

Vi ønsker ham velkommen til.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev