Iværksætteri med passion – Wrappers er tilbage!

af | 26. okt 2016 | Iværksætteri

Der er godt nyt til de mange mennesker i Vordingborg og omegn, der sidste år blev fans af de lækre wrappers, som Allan og Malene langede over disken fra deres food truck. Efter en pause har de valgt at starte som selvstændige igen – fordi de simpelthen ikke kan lade være.

Det gik stærkt, da Allan og Malene sidste år sprang ud som iværksættere med deres ”wrappers” – en speciel slags pandekager med lækkert fyld. Det begyndte med en stand foran Kvickly, og få måneder efter havde de en food truck og var efterspurgte til fester og firmaarrangementer.

Men da datteren Astrid meldte sin ankomst, valgte parret at sætte projekt Wrappers på standby. Heldigvis for de lækkersultne blev perioden dog kun kort.

”Vi har hele tiden vidst, at vi ville i gang med det igen.  Vi har mange følelser i det, og det er vores passion,” siger Allan.

Dejligt at høre dejmaskinen igen

At have sin egen virksomhed er lidt af en drøm for Allan og Malene.

”Både jeg og Malene har viljen til at skabe vores eget, og vi tror på, at vi kan gøre det til vores levevej,” siger Allan, som også synes, det er er en fordel at arbejde sammen som par:

” Det er fantastisk at arbejde sammen, og vi kan dele de gode oplevelser. Når Astrid sover, går vi i gang med at arbejde igen. Vi kan slet ikke lade være.”

Nu er Allan og Malene i fuld sving hjemme i køkkenet igen med udvikling af opskrifter til Wrappers. De havde ellers solgt alt efter beslutningen om at sætte iværksætteriet på standby, men nu er udstyret indkøbt på ny, og det er gået op for dem, at der er en bestanddel, som de har savnet. Da parret gik i gang med at bage igen, sagde de til hinanden: ”Hvor er det dejligt at høre dejmaskinen igen!”

Mere end et arbejde

Indtil videre er det planen, at Wrappers starter med at tage ud til arrangementer i weekenderne og til firmajulefrokoster, hvor de vil friste gæsterne med deres anderledes desserter. På længere sigt er det forhåbningen, at opgaverne tager til, så også hverdagene bliver booket.

”Det føles ikke som at gå på arbejde. Det er mere et kald,” siger Allan, som også mener, at det er derfor, Wrappers har vundet indpas hos kunderne:

”Vores produkt er jo egentligt simpelt, men som mennesker har vi noget, som andre ikke har, og vi kan yde en god service. Jeg tror også, kunderne kan mærke, vi brænder for det.”

Kunderne med i produktudviklingen

Kvalitetsbevidsthed og imødekommenhed har sikkert også en del med successen at gøre. I hvert fald er det noget, som Allan og Malene anser for at være helt naturligt.

Godt nyt til de lækkersultne - Wrappers er tilbage i Vordingborg

Det startede med en stand foran Kvickly i Vordingborg sidste år, og efter en kort pause er Wrappers nu klar med nye lækkerier.

”Vi laver alt fra bunden, og alt er friskt.  Det hele skal være ordentligt, så kunderne kan smage, at der er kræset for detaljen. Det går vi ikke på kompromis med. Vi går også op i, at kunderne føler sig sete og hørte, og vi tager dialogen med dem. De skal have en helhedsoplevelse”, fortæller Allan og beretter videre, at han og Malene lytter meget til de tilbagemeldinger, de får. Bl.a. var det en kunde, der sidste år foreslog dem at lave wrappers med lemon curd, og de var straks klar til at eksperimentere med ideen.

”Vi prøvede det, og det var en succes. Normalt laver vi jo noget, der er meget sødt, men dette er syrligt og frisk. Det er så fedt, at der er kunder, der siger til os, om vi ikke lige kan prøve det her.”

På med arbejdshandskerne

Lige nu er det Allan og Malene, der udgør Wrappers, men Allan ser det gerne udvidet, i første omgang med et par studentermedhjælpere, der kan være med til at brande og udvikle virksomheden yderligere.  Om fem år må konceptet gerne være udbredt yderligere med franchisekæder rundt om i Danmark.

Hovedstaden kunne være det første sted – tilsyneladende er der allerede interesse. Allan fortæller:

”Da vi var i Stege, var der en kunde, der spurgte os, hvornår vi kom til København. Med det koncept vi havde, mente han, vi også ville kunne få meget at lave derinde.”

Allan og Malene fik kendskab til konceptet med wrappers, da de var på rundrejse i Asien, og blev så begejstrede for det, at de ville give det videre til danskerne. Men Asien er ikke det eneste sted, det findes, og parret er opmærksomme på hele tiden at lade sig inspirere.

”Vi skal snart til New York og se, hvad de gør der. Der har de kun butikker og ikke food trucks, men måske de har noget, vi kan bruge i Danmark, ”siger Allan og afslutter:

”Jeg tror på, at vi kan skabe en god forretning og få konceptet ud i Danmark, fordi vi har en passion for det og elsker det, vi laver. Så det er bare på med arbejdshandskerne og derudaf.”

Du kan følge Wrappers på deres Facebookside Wrappersdk.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev