Håndværkermøde 2019: Kommunale udbud 2020, voksenlærlingeordning og meget mere

af | 15. nov 2019 | Bygge og Anlæg

Lokale virksomheder får større del af anlægs- og byggeopgaverne!

Det viste Peter Tommerup på Kommunens Håndværkermøde 2019, der blev afholdt den 11. november 2019. Her præsenterede han budgettet for næste års anlægs- og byggeopgaver samt hans statistik over virksomheder, der har udført opgaver for Kommunen i 2019 viste, at andelen af opgaver, der er gået til lokale virksomheder, er steget siden sidste år.

Alle deltagere fik også et oplæg om Danmarks Bedste Håndværkerkommune af Ole Hampenberg Andersen,  et oplæg om den nye voksen lærlingeordning af Pia Blankesteriner, som er virksomhedskonsulent i Job & Arbejdsmarkd. 

Alle deltagere fik også information om kursusforløbet Digital Ledelseskultur, som vil hjælpe håndværksvirksomheder med at få større udbytte af teknologien i netop deres branche. Du kan læse meget mere om kursusforløbet her.

Håndværkermødet 2019 sluttede af med sandwich og snak på kryds og tværs blandt alle deltagerne. Men du skal selvfølgelig også have mulighed for at få adgang til samme viden om mulighederne for håndværksvirksomheder i Vordingborg Kommune. Derfor har vi gjort alle præsentationer for Håndværkermødet 2019 tilgængelige for dig her:

Håndværkermødet 2019

Kursusforløbet Digital Ledelseskultur

Den nye voksenlærlingeordning

Strategiplan for Danmarks bedste håndværkerkommune

Få del i lokale byggeprojekter og anlægsopgaver. 

Der er fuld gang i udviklingen i Vordingborg Kommune, og det betyder blandt andet også flere opgaver til vores lokale håndværksvirksomheder. Du kan altid kontakte Vordingborg Erhverv på tlf. 5534 0393, hvis du vil vide mere om, hvordan din virksomhed kan få del i de lokale byggeopgaver.

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev