Godt håndværk online

af | 14. mar 2016 | Iværksætteri

”Det skal være nemt at finde en god, lokal håndværker”. Nogenlunde dét var tanken bag John Thomsens forretningside. Nu er han vokset ud af Vordingborg Erhvervs spireplads og kaster sig ud i livet som selvstændig på egne ben med virksomheden Den Gode Håndværker.

Mange boligejere kender situationen: Et køkken skal renoveres, eller taget udskiftes. Men hvem skal man få til at gøre det?

John Thomsen har svaret. Med oprettelsen af hjemmesiden Den Gode Håndværker kan kunderne søge blandt håndværkerne i lokalområdet og komme i dialog med dem. Nemt, hurtigt og overskueligt.

Elektriker med sans for it og kvalitet

Med en baggrund som elektriker var det naturligt for John Thomsen at tænke på, hvordan man kunne lave en løsning, der gør det nemt at finde den helt rigtige håndværker. Derfor har han i sin tid som spire hos Vordingborg Erhverv lavet en it-løsning i form af en online platform, hvor håndværkerne kan oprette en profil, og kunderne kan søge blandt dem, når de har en opgave.

Det er ikke hvem som helst, der kan oprette en profil – John Thomsen har sans for kvalitet, og derfor stiller han en række krav, som håndværkerne skal leve op til. På den måde er kunderne sikre på, at de finder den helt rigtige til opgaven – og at professionalismen er i top.

[su_quote cite=”John Thomsen om sin spireplads”]Jeg har bl.a. fået sparring på markedsføring, og hvordan man helt konkret sælger sin virksomhed over for kunder. Det har også været godt med vejledning om at udarbejde en forretningsplan og lægge en strategi. [/su_quote]

Fra lokalt til landsdækkende

I første omgang er dengodehåndværker.dk lokalt baseret, dvs. platformen indeholder håndværkere fra Sydsjælland og Lolland-Falster.  Men John Thomsen har mod på fremtiden og satser nu helt på sin forretningside:

”Jeg vil udvide det geografiske område, så Den Gode Håndværker på sigt omfatter hele landet. Det er dét, jeg skal i gang med nu. Det er planen, at det skal være et franchise-koncept, så der for hvert område er en ansvarlig for at sætte en standard for de håndværkere, der kommer med i portalen.”

Kontakt Vordingborg Erhverv for mere information om spirepladserne.

[su_button url=”http://vordingborgerhverv.dk/kontakt-os/” background=”#7c014d” color=”#ffffff” size=”10″ radius=”5″ text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ title=”Kontakt “]Kontakt os[/su_button]

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev