En kaserne klar til fremtiden

af | 3. jun 2015 | Vordingborg Erhverv nyheder

Vordingborg Erhvervs arrangement om “Muligheder for milliarder” d. 29. maj 2015 blev afholdt på Vordingborg Kaserne.

De mange fremmødte erhvervsfolk kunne ved arrangementet opleve en kaserne med mange dejlige faciliteter. De fik ved samme lejlighed mulighed for at møde daværende garnisonskommandant oberstløjtnant Per Lorenz Hinrichsen og nogle af hans medarbejdere.

”Kasernen er i vores optik helt klart fremtidssikret”, fastslog Per Lorenz Hinrichsen og fortalte, at medarbejderstaben i de senere år er blevet reduceret fra 600 til 300 mand i forbindelse med, at DANILOG er flyttet. Til gengæld flytter Hjemmeværnskommandoen ind på kasernen den 3. august 2015 med 115 årsværk.

Per Lorenz Hinrichsen gav borgmestrene på Sydsjælland og Lolland-Falster en stor del af æren for, at det lykkedes at presse partierne bag forsvarsforliget til at styrke Vordingborg Kaserne med tilflytningen af Hjemmeværnskommandoen.

Han slog samtidig et slag for, at samarbejdet mellem erhvervslivet og kasernen fortsat udbygges – og at lokalområdet derved får endnu større glæde af de dejlige faciliteter på kasernen, som ud over kursusfaciliteter også blandt andet rummer 80 enkeltværelser af høj standard.

(Foto er taget af Søren Højager)

Tilmeld dig Business Vordingborgs nyhedsbrev